Totta puhut Devspain

LINKKI

Espanjankulkija
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.09.2010
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 77
devspain kirjoitti:

Jos yrityksessä (jonka pitäisi olla business) on 10 sijoittajaa, joilla on jokaisella ~10% firmasta, niin ainakin minun hälyytyskellot soivat ja kovaa!

Sitäpaitsi, mistä ihmeestä saa Miljoonalla asuntokompleksin, joka on semmoisenaan valmis palvelutaloksi. Budjetti ja realiteetit hoi! Taitaa mennä ainakin 10M€, että tuon saa edes lakien mukaiseksi siten, että ko. liiketoimintaa voisi harjoittaa ja luvat olisivat kunnossa!

Palvelutalossa kun pitäisi olla: invahissit, invavessat, invasitä ja invatätä ja sitten kaikkea muuta….. tämän päälle pitäisi pystyä pitämään 24h miehitys, palvelut.. ….sitä ja taas tätä…

Suerte sille businekselle!

Pakko kompata nyt DevSpainia. Jos osakkaita on kymmenen, niin tuskin invahisseistä -tai vessoista tarvitsee huolehtia, ei taida projekti ikinä edetä niin pitkälle. Ja DevSpain on täysin oikeassa, palvelutaloon (hotellimuotoiseenkin) tarvitaan monemoista varustusta. Anteeksi Lumenluoja, jos tästä pahastut, mutta joku jossain ei nyt ole laskenut oikein ja lisäksi on vielä rakentanut pilvilinnoja tutustumatta lainkaan paikallisiin säädöksiin. Jos minä olisin sijoittaja niin säikkyisin varmasti suunnittelun, realiteetin ja laskennan puutetta.