Totta

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Lumenluoja
Lumenluoja Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
kojo kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:
”toisaalta myös mahdollisuus arvonnousuun ja piipahtamiseen milloin haluaa. ”

Nykyisessä taloustilanteessa kukaan espanjalainen ei puhu asunnon arvonnoususta kuin huonona vitsinä. Sen sijaan – varsinkin espanjalaiset omistajat – tekevät mielellään pitkäaikaisia vuokrasopimuksia, että asunnon arvonalennnus korvautuisi edes jotenkin. Vuokralaiselle se mahdollistaa piipahtamisen milloin tahansa ja pitkäaikaista vuokra-asuntoahan kannattaa jo sisustaakin omalla maulla, ettei asuminen tunnu ”toisten nurkissa” olemiselta.

Gestoria vain mukaan tekemään pitkää vuokrasopimusta ja huolehtimaan kuukausittaisesta vuokranmaksusta + sähkö- ja vesilaskusta vuokraajan espanjalaiselta tililtä, niin saat luoda rauhassa lunta Suomessa tai grillata kesäkuumalla, jolloin vuokra-asuntoon voi maksua vastaan lähettää muuta sukua.

Tietysti sitä voi pyrkiä saaman alivuokralaisa kuten vuokralaisia omaankin asuntoon. Lähinnä ajattelin tuota arvonnousua nykyhetkestä eteenpäin enkä esimerkiksi v. 2008 hintatasosta. Eikä tuo arvonnousu ole välttämättä taattua tai sitten se on hyvin epäsuhtaista alue alueelta kuten vaikkapa Suomessa.