Tosiaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
jussi kirjoitti:

Näytti olevan La Manchasta tuo talonviini. Merkkiä en muista, mutta eipä varmaan muualta kuin ravintoloista saa. Etiketissä kun luki, että on pullotettu jakelijalle. Ei kovin kummoista mielestäni, mutta täytti tehtävänsä ja käytännössä (lähes) ilmaista. 4,75€/pullo…

Muutenkin talon hintapolitiikka viinien osalta on todella kohdallaan. Ei mitään jopa 600% katteita joihin joskus olen törmännyt.

Juu, sitä voi arvostaa jos nuo muutkin on hinnoiteltu kohtuullisesti!

Muuten asiasta toiseen: Soisi viinien lisäksi tänne eteläänkin jonkinlaista olutkulttuuria! Espanjassa juodaan olutta tilastojen mukaan ”kauheat määrät” ja olutkulttuuri on silti totaalisesti ruvella.
Andalucialainen juo ”kurasampoa”, turisti juo ”San Miguelia” ja paikallinen expatti sekä muu Espanja juo ”Mahouta”. Eipä paljon mieltä kohenna.

Soisi muistettavan, että maailmassa olutpuolella erilaisia laatuja löytyy enemmän kuin viineistä ja on turha puhua enää nykypäivänä siitä, että ”olut ei kestä kuljetusta”. Suomestakin saa brittiläisiä Real-Aleja jne..
Täällä rannikolla muutama hassu belgipaikka tarjoaa massakamaa ja suurpanimoiden valtamerkkejä, brittipaikat iänikuista liian kylmänä tarjottavaa ja huonoa Guinnesia sekä ”nitrokegistä” tulevaa bitteriä, olutta josta on otettu työllä ja vaivalla sinne saatu ”bitterisyys” pois! Saksalaisia ja Tsekkejä ei löydy oikeastaan lainkaan saatikka muualta maailmasta tulevaa tavaraa. Missä viipyy ensimmäinen kunnollinen ”kalaravintola” tai Plevna (Helsinkiläiset ja Tamperelaiset tietävät mistä puhun.)? Kauppojen valikoimakin on varsin onneton.
Madridista löytyy Oldenburg, maailman pienin ravintola maailman suurimmalla olutvalikoimalla pinta-alaan nähden. Samoin siellä on pari hassua mikropanimoa, eipä muuta.. Surkeaa sielläkin!