tosi suomalaiset- verdaderos finlandeses

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat NWO- new world order tosi suomalaiset- verdaderos finlandeses

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Se on hyvä ja kaunis asia , että meillä globalisaatioon ja muuhun ulkomaan hullutukseen hurahtaneilla kirjoittajilla on kaksi miestä joilla on jalat tukevasti maankamaralla, voisiko sanoa Suomen peruskalliota vasten, tohtisiko sanoa vielä runollisemmin , polvia myöten uponneina suomalaiseen perinnemaaperään, suohon.
Nämä kaksi tosi suomalaista jaksavat omia vaivojaan säästämättä muistuttaa meitä oikealta tieltä eksyneitä miten asiat oikein ovat. Äkkiäkös kotimaa ja sen äidinkasvot unohtuvat maailman humussa ja sumussa.
Suomessa on kaunis ja herkkä sanonta , veljekset kuin ilvekset, se sopii tähän ja näihin arjen sankareihin paremmin kuin hyvin.
Hauska nähdä kuinka ainakin pepperooni on tunnistanut sielunveljensä, ehkä tästä viattomasta kirjoittelusta syntyy vielä kaunis ystävyys.
Nyt molemmille herroille hyvää yötä ja mielenkiintoisia unia, joista varmaan huomenna saamme rapaortin palstan välityksellä.
ps. On niin hauskaa ja kaunista kun nämä herrat pitävät kotimaan todellisuuden ja suomalaiset kanssaeläjät niin elävästi mielessä, että olen melko varma siitä, ettei pääse edes koti-ikävä yllättämään.
Se vaanii meitä kotimaamme hylänneitä heti lähimmän palmun takana.