Tosi asia!!!!!!!Ei kai kukaan huvikseen apua/neuvoa pyydä..

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Pikaista apua tarvitseva Tosi asia!!!!!!!Ei kai kukaan huvikseen apua/neuvoa pyydä..

LINKKI

Mirva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.12.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 4
Old kirjoitti:

Mimmelin puheessa on järkeä, sillä jos en muuta tuosta ymmärtänyt niin sen ainakin, että eivät ne ongelmat noilla ihmisillä varmaankaan tuohon lopu. Ei ehkä vuokranantajallakaan sitten, kun taas lapset ja 13 lastenlasta tulevat tarkistamaan muuttuneita olosuhteita.

Kuinka muuten joku edes lähtee noilla ehdoilla aloitamaan? Vuokrasuhde lienee ollut alkaessaan ookoo lastenhoitoa vastaan, mutta eikö olla ajateltu, että muutoinkin pitäisi elää. Varsin värikäs tarina muutoinkin. Epäilyttävän värikäs …

KORJAUS: mikäli kirjoitin väärin tai niin että ei ymmärretty oikein.
Siis sielä oli käymässä minä perheineeni,siskoni perheineeni ja veljeni perheineeni josta tulee tämä yhteis summa 13 henkilöä..ei 13 lastenlasta.
Ja tämä on ihan tosi juttu ei mitää P****n jauhantaa..miksi ihmeessä laittaisin tälläisiä juttuja ja pyytäisin hieman tai siis paljonkin neuvoja mitä tehdä?!!!!???

Työn piti olla lastenhoitoa vastaan asunto ja sitten ylimääräisistä hommista pitäisi tulla kuulema rahaa ja äiti oli kysynyt meidän paikalla ollessa siitä rahasta niistä ylimääräisitä hommista niin emäntä sanoi että ei hänellä ole varaa maksaakkaan.

Käsitys oli vanhemmillanikin ihan toinen kuin se on nyt!
Tämän takia minä olenkin kovasti auttanut äitiä ja isää koitaa asioita täältä suomesta käsin kun ei heillä ole mistään päin nyt tuloja.