Torreviejasta terveisiä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat LÖRPÖTTELYLOOTA 2. Torreviejasta terveisiä

LINKKI

Taiju
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.09.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 594

Ihan pitää teidän ihmettelyyn vastata, että lomalla ollaan ja nautitaan täysin siemauksin Torreviejasta, sen ympäristöstä, merestä saarineen ja ruokineen. Olemme myös iloisia ystävällisistä espanjalaisista ihmisistä. He ovat aina valmiita auttamaan ja kärsivällisesti kuuntelevat meidän hablaamista españoliksi. Loistava tapa oppia espanjaa – kielikylpyä pakon edessä. Täällä ei nimittäin puhuta englantia kuin kiinalaisissa ravintoloissa. Sinne voi mennä lepäämään kielen kanssa ja saa helposti asiansa ilmaistua ja vatsakin tulee täyteen erittäin hyvää ja halpaa ruokaa yhdellä kertaa.

Kyllähän Torrevieja on erittäin tasaista maastoa ja rakennetaan ihan valtavasti, mutta kaunista on todella paljon. Todella siisti kaupunki, kun vertaan siihen, mitä olin kuullut. Koirankakat ovat ainoa vitsaus, jatkuvasti meinaa talsia niiden päälle. Torreviejassa on myös turvallista ihan meidän naisihmistenkin kulkea myöhäänkin ulkosalla, kyllähän noita guape-sanoja viljellään, mutta suurin osa niistä menee tyttärelleni, jokunen on osoitettu minullekin ”keski-ikäiselle ryppyiselle äiteelle”.
Takana muutamia retkiä lähikaupunkeihin 200 km säteellä, edessä on vielä monta reissua mm. Elche, Madrid ja Cartagena, suunnitelmia on, mutta ei aikatauluteta kaikkea olemista.

Uusia ystäviäkin ollaan saatu, mehän ollaan aika puheliaita ja halutaan kontakteja myös espanjalaisiin, jotta oppisi tuota kieltä kuulemalla ja ehkä puhumaankin. Lukeminen onkin helpompaa. Päivät ovat olleet kuumia, ukkoskuuro ja sade sen päälle tänään teki terää niin kropalle kuin maastolle. Kirjoittelen lisää kuulumisia, kun sellaiseen on taas aihetta.