Torrevieja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä kojo
kojo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1441

suomenkieline:
”Torrevieja ei ole tyypillinen espanjalainen kaupunki ottaen huomioon etta Torreviejan asukkaista enemmisto on Ei-Espanjalaisia, onko tuo mainittu ”Jakomäki-Myllypuro-Varissuo-Lauste-Puolivälinkangas” enemmistoltaan ulkolais asutusta?”

Torreviejassa on meneillään myyntikampanja varakkaille ja keskituloisille venäläisille, jotka haluavat asunnon Espanjasta + residencian. Information-lehden mukaan nykyään menee yli 20 % ulkomaalaisille myytävistä asunnoista juuri venäläisille, ja myytyjen asuntojen keskihinta on 202 000 euroa. Venäläisiä enemmän nykyään ostavat vain norjalaiset korkealle arvostetulla kruunullaan. Myös ruotsalaisten ostoihnnostus on jo vähän herännyt.

Venäläisten jälkeen suunnitellaan myyntikampanjaa maksukykyisille kiinalaisille. Jotkut kansalaisjärjestöt ovat jo ehtineet esittää paheksuntansa siitä, että tietynhintaisen asunnon ostaja saisi automaattisesti residencian rahalla, vaikka tuleekin EU:n ulkopuolelta. Kaupunki puolustaa kampanjoitaaan vapaalla valintaoikeudella.

Etelä-amerikkalaiset ovat häipyneet työttömyyden alta, ja marokkolaisiahan täällä päin on ollutkin vain harvakseltaan.

Etelä-amerikkalaiset ovat ovat pitkälti hävinneet katukuvasta työttömyyden takia. Marokkolaisia ei ole ollutkaan kuin harvakseltaan.