Torremolinos

LINKKI

Ziiuska
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.12.2006
Kirjoituksia: 5
Vastauksia: 242

Miksi? Torremolinos on pienempi kaupunki kuin Fuengirola ja koska en kaipaa liiemmälti yöelämää baariloissa, tämä Torremolinos sopii kuvioihin aivan hyvin. Kaupunki on ”valkoisempi” kuin Fuengirola ja kuitenkin täältä kaikki palvelut löytyvät.

Renfellä (ja bussilla) pyyhkii hyvin niin lentokentälle kuin Fuengirolaankin ja jos haluaa rantaelämää voi asustaa alhaalla rannanpuolella tai jos ei kaipaa sitä jokapäiväisesti voi asumisen valita ylempäntä kaupunginpuolelta. Siellä onkin sitten ostoskujat ja kahvilat keskittyneenä ryppäänä. Kielitaitoa ei pahemmin tarvita (valitettavasti)ja suomalaisiakin löytyy runsaasti jos heitä kaipailee. Itse kokeillut kumpaakin kaupunkia asuinpaikaksi ja todennut että Torremolinos se saa nyt olla. Tosin autolla ajelemme viikoittain ympäriinsä ettei sillä nyt kovin ole merkitystä.

Ja mitäs täällä sitten voi tehdä? Viettää ihan tavallista ”kotielämää”, kuin suomessakin, ilman vain niitä lumituiskuja ja pakkasia.

Eli, ulkoilla, retkeillä, pelata korttia ja bingoa, käydä ostoskeskuksissa kaupoilla (Ikea ym.) pelata golfia, käydä suomalaisessa seurassa; on espanjankieltä ja karaokea sekä tansseja….eli ihan samaa kaikkea voi harrastaa mitä Fuengirolassakin.

Ilmatkin lähes samat kuin naapurikaupungissa (nytkin sataa)joten ei muuta kuin kokeilemaan. Kyllä se oikea asuinpaikka löytyy!
Asunnon vuokrista; tuntuu että ne ovat muutaman kympin suurempia kuin FUengirolassa?
Huonojakin puolia varmaan on tässäkin kylässä mutta missäpä ei olisi. Itse en nyt keksi mitään joten eipä niistä tälläkertaa.