tollojen suut kokoauki

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat vaari ihmeissään tollojen suut kokoauki

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mille
mille Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.07.2006
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 632

Hyvä Kojo, eipä se taida meiltä muualla kuin Costa del Solilla asuvilta olla pois jos lusikoivatkin soppaa keskenään tuomatta sinänsä mitään lisäarvoa tälle sivustolle. Uskoisin orkkisopan olleen kuitenkin monelle jonkinlaista viihdykettä ja terapiaa paremman puutteessa. Sallittakoon se nautinto heille edelleen.

On hyväksyttävä se tosiasia, että meillä suomalaisilla jotka emme asu esim. Costa del Solilla tai Costa Blancalla on integroituminen espanjalaiseen yhteiskuntaan aivan eri tasolla kuin ihmisillä jotka turvautuvat kielitaidottomina suomalaisiin palveluihin asuinseuduillaan. Ei meitä edes kiinnosta samat asiat, jotka monesti ovat, kuten totesit, sisäpiiriläisten juttuja, usein juorujakin.

Olen kanssasi Kojo samaa mieltä, että varmasti Orkin tasoa nostaa juuri kertomukset muualtakin kuin Fuengirolasta. Kirjoita meille siis niistä, kiitos.

Lopuksi vielä en malta olla kertomatta assosiaatiosta joka tuli mieleeni niistä suu auki lapikoivista soppalaisista. Joskus kävin Martti ”huuhaa” Innasen taidenäyttelyssä. Siellä oli mainio teos nimeltä ”Neekeri saapuu Keuruun asemalle”, jossa perusjuntit härmäläiset olivat kerääntyneet asemalaiturille katsomaan kun neekeri tulee junasta ulos. Kaikilla tollottajilla suu ammollaan auki. Erittäin hyvä kannanotto Innaselta.