Toive syntyi….

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä guanche
guanche Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.10.2006
Kirjoituksia: 34
Vastauksia: 708
ronkeli kirjoitti:

Aamulla huomasimme, ettei keskuslämmitys toimi, soitettiin firmaan, kaksi korjaajaa tuli ennen kymmentä. Pyysin naapurin eläkeläistädin meille kotimieheksi, kunnes miehet olisivat saaneet työnsä tehtyä, sillä minunkin piti häippästä.
Lämmitys toimii nyt.
Olisi mielenkiintoista kuulla, mistä syntyy toive muuttaa vaikka Espanjaan.

Noinhan sen pitääkin pelata nopeaa toimintaa! Ollaan kavereiden kanssa joskus leikkisästi heitettykin huulta, että Saksasta alaspäin mentäessä, ei enää mikään toimikaan kunnolla 🙂

Minulla syntyi aikoinaan toive muutaa Espanjaan, koska mielestäni siellä oli kaikki niin hemmetin hienosti ja paremmin, kuin Suomessa…. olin melkoisessa haavemaailmassa.

Olinkin silloin melko nuori, joten ymmärrettävää, eikä minulla ollut Espanjasta muita kokemuksia, kuin lomakokemuksia ja sehän on aivan eri asia, kuin arki.

Riitävästi, kun siellä sitten on oleskellut ja kokenut sen Espanjan arjen, tulinkin toisiin ajatuksiin.

Onhan siellä halvempaa, kuin Suomessa, mutta ei siellä liksatkaan ole päätä huimaavia. Minä ainakaan en oo koskaan tehnyt niin huonolla palkalla töitä… mutta en kadu, se oli kaikesta huolimatta silloin nuorena kivaa… vaikka usein tuli äitiä ikävä 🙂

Mukava siellä on edelleen lomailla ja viettää jopa muutamia kuukausia, mutta muutto sinne on minulle täysin mahdoton ajatus, pelkästään siitäkin syystä, että työni, joka on samalla vakava harrastukseni vaatisi liian monta konttia sinne siirrettäväksi…. pelkkä ilmasto ei minua saa Suomea jättämään, täytyisi olla paljon painavammat syyt…. eikä niitä nyt näytä olevan näköpiirissä.

Mistä sitä kuitenkaan tietää, minne maailma kuljettaa, jos terveyttä riittää.