Töitä ja kokemusta?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Reijo
Reijo Ei kirjautuneena
Liittynyt: 26.01.2008
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 14

Jos nyt oikein tulkitsen tämän ketjun avauksen, olet siirtämässä/perustamassa jonkintason ”Help Deskiä” tai vastaavaa palvelemaan ainakin aluksi nykyasiakkaitasi Suomessa? Jos käsitykseni on oikea, kirjoita ”vähän epämääräiseen” osoitteeseen saatavat@gmail.com ja kerro muutama sana tarkemmin ajatuksestasi.
Taustaksi: olen entinen yrittäjä (1-150+ hengen työllistäjä) ja palkollinen kansainvälisestä suuresta atk-/it-alan yrityksestä, nyt jo eläkkeellä. Puolisoni on tehnyt tietokonealan suunnittelu-, ohjelmointi- ja tukitöitä vierihoidosta alkaen suurehkossa suomalaisessa teollisuusyrityksessä. Olemme aikeissa muuttaa Costa del Solille, ja voisimme – ehkä – sekä auttaa että tarjota osaavaa tukea asiakkaillesi ainakin osa-aikaisesti. Palkka ei ole tässä kohtaa tärkeä kriteeri, vaan enemmänkin mielekäs ”työ ja/tai harrastus” – golfia emme pelaa vaikka green card taskussa onkin…
Ota siis yhteyttä mikäli näet että meillä voisi olla jotain annettavaa hankkeellesi. Omalta osaltani suosittelen Malagan aluetta mieluummin kuin Alicante-Benidormia; kummallakin on toki hyvät ja huonot puolensa.