Toinaerille lisaa

LINKKI

Ritacasanueva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 3416

No niin. Pariin vuoteen en ole tätä sivustoa lukenut enkä mitään kirjoittanut. Enkä kirjoita enkä lue enää tämän jälkeenkään. Aina keskustelu menee näille raiteille.

Ala ota naita kirjoituksia henkilokohtaisesti kun taalla kirjoitetaan anonyymisti.

Asia on tosi ja siitä aiotaan tehdä valitus. Asiasta on tuon viraston kirjallinen päätös olemassa.

vaikka asia ei olisi pilkulleen tosi, ei se mitaan haittaa, saahan asiaa ajatella, kuvitella, esitella monesta kulmasta.

Espanjassa sanotaan etta ”con una mentira sacas una verdad” tarkoittaa etta yhdella valheella saa totuuden esiin.

Kun niin paljon väärää tietoa ja luuloja tällä palstallakin esiintyy, niin tämän tarkoitus oli vain olla esimerkki siitä, että kaikenlaista voi tapahtua. Ettei pidä tuudittautua siihen uskoon, että kaiken pitäisi mennä Espanjassa kuten Suomessa. Kyseessä on kaksi eri maata ja erilaiset systeemit.

Minusta on hyva ja tarkeaa etta ihmiset taalla kertoo ihan omia kokemuksia miten asiat sitten oikeasti hoitui koska nainhan tietoa tulee perille ei pelkasta teoriasta vaan kaytannosta.

Mutta taas piti mennä henkilökohtaisiin loukkauksiin. Jos on järkeä, vaikka onkin työkyvyttömyyseläkkellä…

Ala valita, on myos monia jarjettomia ”terveen papereilla” tyoelamassa.

Kyllä löytyy järkeä ja paljon tietoa, mutta joskus elämässä ihmisille sattuu ikäviä, vakavia sairauksia, joiden takia työkyvyttömyyseläke myönnetään. Ei siinä järkeään tarvitse menettää. Toki on tiedossamme nuo työkyvyttömyysasteet täällä eikä täyttä 100%:n työkyvyttömyysastetta edes odotettu. Mutta tuo 0% on kyllä kyseenalainen.

Katso mika aika sinulla on valittaa ja jos valitus ei mene lapi , mika on seuraava valitusaste.

Molemmissa maissa on progressiivinen verotus ja riippuu tuloista, millainen veroprosentti on. Tämäkään asia ei ole niin, että aina Espanjassa on halvempi verotus. Se riippuu monista asioista mm. vähennyksistä.

Minun mielesta Espanjassa , verotuksellisesti, valiinputojia ovat juuri nama keskituloiset joitten vuositulot kulkee tuolla 14-20.000€ vuosi.

Jos olet alle 65v ja et omista asuntoa, ainut vahennys mita toistaiseksi saat kayttaa hyvaksi on vuokravahennys.Ja sekaan ei ole paljon.

Tama sama koskee palkkatyolaisia jolloin monet avut jaavat pois.

Voi kun jaksaisitte ihmiset hyvät ottaa vähän selvää asioista ja jättäisitte typerät henkilökohtaisuuksiin menenvät kommettinne pois.

Jos voisin, niin poistaisin kirjoituksen. Ikävä kyllä sitä ei voi itse tehdä. Mutta pyydän ylläpitäjää poistamaan. Ei tänne kannata mitään kirjoittaa.

Kirjoittele vaan.