Toimii

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Jadetta kirjoitti:

No voi harmi meidän kannalta, että on poika. Täällä jo ehdimme innostua asiasta. Ymmärsin tuosta tekstistä siis, että Cocoa ei ole leikattu ja muutenkin hieman epäilyttää tyttö- ja poikakoiran yhteiselo.

Toivottavasti Coco löytää hyvän kodin!

Tyttö ja poikakoiran yhteiselo sujuu todennäköisesti paremmin kuin esimerkiksi kahden nartun! Kaksi urosta menee kyllä yleensä keskenään vaikka sitten onkin aina pientä peliä ja kinaa (ellei niitä ole leikattu), mutta nartut riitelevät kyllä usein ”melkein tappaakseen”.

Ja mikäs estää kastroimasta koiraa jos tarve on?

No, jokatapauksessa – pitihän se arvata – että espanjalainen omistaja luopuu koirasta, joten olisipa kiva tietää mikä ihmeellinen yllättävä omistajan sairaus nyt noin koiran pakottaa kodista pois? Useimmiten ”sairaus” paljastuu tekaistuksi ajanpuutteeksi, rahapulaksi sekä elämäntilanteen muutokseksi!

Koiran 9 kk ikä viittaa ainakin vahvasti väittämääni: -koira otettiin kun se oli pentuna ”niin söpö” sen enempiä ajattelematta ja voi-voi, huomattiin, että sitähän pitääkin hoitaa ja viedä ulos!!! Vai tuliko omistajalle sairaus nyt noin yllättäen? Valitettavan yleistä kaikkialla maailmassa ja etenkin eläinten oikeuksien suhteen kivikautisessa espanjassa!

Useimmiten aidosti sairaalle ihmiselle koira on juuri se henkinen tuki ja turva sekä auttava apulainen! Outoa kertakaikkiaan. Toivon todellakin, että nuori Coco löytää hyvän kodin, josta sen ei enää koskaan tarvitse lähteä pois.