Tipit ei, vaan 700.000 virkamiestä syövät eläkkeesi

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Juomarahan jättäminen? Tipit ei, vaan 700.000 virkamiestä syövät eläkkeesi

LINKKI

LakuPekka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 25.11.2006
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 394

Heippa,

Kartza. Oletpa sinä kovin hyväuskoinen, kun luulet, että Suomen verokertymä koituisi joskus sinun ja eläkkeesi hyväksi ja toisaalta tippikäytäntö laittaisi sinut eläkkeinesi huonompaan asemaan tulevaisuudessa.

Pitääkö sinusta aina kaikesta maksaa veroa? Minusta ei, koska veroja maksetaan jo aivan liikaa, etenkin Suomessa. kuitenkin kohtuullinen veronmaksaminen on perusteltua, jos sille saa vastinetta. Minusta esimerkiksi Suomessa ei veronmaksaminen ole kovinkaan perusteltua, koska elätämme 700.000 virkamiestä, jotka imevät niin yhteiskuntamme kuin ihmiset kuiviin, myös sinutkin. Tällainen turhapäiväinen veronmaksu ei voi olla riittävä perustelu sille, ettei tippiä voisi ihmiselle antaa hyvästä työsuorituksesta. Tippi on heille tärkeä tulonlähde.

Tänäänkin olen useamman tipin jättänyt Fuengirolan tarjoilijoille ja aion jatkaa samaan malliin myös huomenna. Toivon, että keksisit paremmat perustelut tippien maksamatta jättämisille.