tipat on

LINKKI

jhatinen
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.07.2008
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 133
santiago kirjoitti:


Tuli ihan mieleen pitäisikö lentää pariksi päiväksi Stadiin ja vuokrata auto että pääsisi verestämään muistoja.
Mutta mikä takaa ettei lumet sula alta pois ja joutuisin tyytymään vain vaivaiseen nollakeliin ja loskaan,ei siitä saisi kunnon kiksejä. Pitänee jättää asia hautumaan ja jos kaipuu tulee liian kovaksi ,niin ajatuksen voi toteuttaa vaikka ensi vuonna.

Nyt se verestäminen kannattaisi. Joulunpyhinä tuli reippaasti lunta, vähän nollakeliä päälle, taas lisää lunta ja pakkasta. Lumikinoksille on nyt enemmän parkkipaikkoja kuin autoille – ja ne autot, jotka harvojen aurauskertojen ajan ovat olleet laillisesti ruudussa, ovatkin sitten siellä ainakin Vappuun – tai sitten joku notkea selkäinen autoilija kaivaa sen esille.

Kannattaa käydä tosiaankin verestämässä, samalla reissulla voi poiketa esim. Kalliossa ja nauttia bangladesilaisen tekemän aidon pitsan 3,90 €lla ja palan painikkeeksi 1/2 litraa olutta 2,20 € – Koffia tosin 🙂 – seurakin on muuten hintojen mukaista – eli pitsa kannattaa ottaa mukaansa, olutta ei saa.

Ai niin, piti kirjoittaa niistä ruoistakin 🙂

Kyllähän Suomessakin voi tehdä ja syödä espanjantyyppistä ruokaa, samoin onnistuu Mercadonan tarpeista vaikkapa perinteinen läskisoosi – vihanneksissa, hedelmissä ja lihatuotteissa vaan on huima makuero – Espanjan eduksi. Jos taas on tottunut ruokailemaan eineksistä tehtyä evästä, niin siitä en osaa sanoa mitään, kun en koske valmisruokiin missään muutenkaan. Paitsi ravintolassa ja kylässä, jos kutsu kävisi… 😉