tilin avaus Espanjaan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä ariari
ariari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.01.2007
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 55

If vakuutusyhtiö maksaa korvaukset kyllä mille tiltlle vaan. Eli Espanjaan aukaisemaan tili ja sinne se raha tulee. Tietysti kannattaa miettiä, onko siinä mitään järkeä eli kauanko Espanjassa viettelet aikaa? Nykyisin kun tuo verkkopankki toimii Espanjassakin, joten rahojasi suomalaiselta tililtä voit kyllä sielläkin operoida.
Itselläni on Espanjaan meno edessä joulukuussa ja siellä olen maaliskuun loppuun. Saan sairaseläkettä suomalaiselle tilille, mutta niin saa minun puolestani ollakkin. Niinkuin sanoin, onhan Espanjassakin internet yhteyksiä ja pääsen tiliä katsastamaan.
Sitten tämä rahan nosto onkin himppasen kimurantimpi asia, mutta kyllähän Visa kortilla voi rahaa nostaa Espanjalaisesta pankkiautomaatista eli eiköhän sekin onnistu. Siitä nyt en tiedä, mitkä ovat nostokulut Visakortilla, mutta muistaakseni ollessani Thaimaassa ja rahaa nostaessani ei mitään kuluja ollut. Ja minulla on pankki S pankissa. Tämä kulupuoli on pankkien oma asia, tietääkseni.
Siitä kuntoutuksesta en tiedä kuinka se Espanjassa järjästyy, mutta kysäise asiaa vakuutusyhtiöltä, niin eiköhän se selviä.