Tilastot

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Windows 7 Tilastot

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä devspain
devspain Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Hot kirjoitti:

devspain kirjoitti:

Ja windows-miehet unohtavat mainita, että suurin osa heidän käyttämastä softasta on torrentilla imuroitua piraattia! Sama vika valitettavasti omenassa, joten siksi Linux (mutta ei Ubuntu).
Taitaisi meikäläisenkin hommat loppua tykkänään jos sanoisin asiakkaille, että en korjaa koneita, joissa on asennettuna piraattisoftaa!

Et varmaankaan tarkoita mitä kirjoitit vai ovatko asiakkaasi järjestään erilaisia (=varkaita)? Itselläni ei ole ollut eikä tule olemaan piraattisoftaa ja täytyy myöntää, että en tunne yhtään henkilöä, joka käyttäisi torrentilla laittomasti imutettua tai muuta merirosvokamaa! Tunnustaako yksikään orkkilainen käyttävänsä Macissa tai Windows koneessaan laitonta softaa?
[/quote]

Moniko orkkilaisista sanoo ostaneensa vaikkapa Photoshopin, sitähan melko monet käyttavät. Entä koneella oleva Office-paketti, vai käytättekö kaikki OpenOfficea tai koneen mukana tullutta MS Worksiä vai käsittelettekö dokumenttinne ”pilvessä”? Entäpä koneillanne olevat mp3:et, ovatko laillisesti kaupasta ostettuja, vai käyttääko jokainen orkkilainen vapaata Ogg Vorbis formaattia?

Jään odottamaan rehellisiä vastauksia orkkilaisilta.

Hot kirjoitti:

Ja mitä tulee noihin tilastoihin…. käyttöjärjestelmien markkinaosuudet on ihan eri juttu kuin web-saittien käyttötilastot/käyttis, mutta sen toki tiesitkin ja tapasi mukaan vain halusit hieman vetää kotiinpäin. Itse olen neutraali käyttiksille eli ei ole tarvetta vedätyksiin suuntaan eikä toiseen. 🙂

Minähän en noita tilastoja tee, vaan viitteet on 3 osapuolen tilastoon. Halusin vain esittää, että tilastosi ei ole yksiselitteinen.
Minulle on henkilökohtaisesti aivan sama montako windows (tai muutakaan) käyttäjää maailmassa on.