Tietoturvasta ja

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Rockford
Rockford Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.08.2007
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 16

Tietoturvasta ja yksityisyydestä huolissaan olevana persoonana huomauttaisin ongelmista tämän asian suhteen, että siirretään oleellisia yhteydenpitoja ja tietojen jakamisia jonkun vastuuta kantamattoman tahon ylläpidolle – varsinkin kun ilmaisuuden vaatimuksena on lähes täydellinen identiteetin antaminen mainostarkoituksiin – ja samalla paljon muuhunkin tarkkailuun.

Parempi paikka tällaiselle yhteisölle on joko ihan oma sivusto, itse ylläpidetty tai siivu muualta, ”oikealta” sivustolta – esimerkiksi vaikka espanja.orgista.

Näin se näkyy myös hakukoneilla oikein, mutta käyttäjien tiedot eivät kulje missä sattuu moisen asian vuoksi. Ihmeen monet eivät edes sen verran ymmärrä sivuja tuonne laittessaan että niiden pitäisi olla julkisia, eikä vain kirjautuneille näkyviä. (Teidän osalta se sentään näkyy, mutta..)

Mikäli kuvien lisääminen ja hostaus on ongelma ja käyttäjä haluaa jääräpäisesti tunkea ne fb:n, ei sekään ole forumilaisille este- linkkaat vain suoraan osoitteeseen, jonka näet kuvan kohdalla esimerkiksi hiiren oikealla napilla kohdasta properties/lisätiedot. Se fbcdn jne, joka loppuu .jpg.

Miten olisi alidomain suomalaisetnuoret.espanja.org – olettaen että ylläpito sellaisen tekisi, tai sitten alisivuna, espanja.org/suomalaisetnuoret.

Jos nyt joku ihmettelee että mitä vikaa fb:ssa, niin ottakaa ihmeessä asiasta selvää..
Esimerkiksi http://pastebin.se/202781 on hyvä teksti joka kannattaa lukea.
(osin jo vanhentunut ja laajennuksen tarpeessa oleva, tosin)