tietokone juu

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
Rookeri kirjoitti:

Arnold kirjoitti:

Jotenkin tuntuu kaukaa haetulta, että lentokoneen tietojenkäsittelyjärjestelmässä olisi ollut ns. troijalainen. Jos noin olisi, niin eiköhän siinä olisi jo kyse korkeamman terroritason sabotaasista. Ei kai ne lentokoneiden tietsikat nyt sentään mihinkään hiivatin internetiin ole yhteydessä. Yhtiön omaan intranetiin korkeintaan. Wai quis on?

>
Ei siinä artikkelissa sanota että lentokoneen tietokone, vaan SE tietokone joka käsittelee niitä lentokoneesta tulevia tietoja ja antaa varoitukset niiden tietojen mukaan. Jos tämä ketju katkeaa syystä tai toisesta niin että lentokoneen tietokone ei saa tietoja niin katastrofi voi olla valmis.
[/quote]

Juu, eipä näemmä tosiaankaan sanota. Tuntuu kuitenkin omituiselta, että tuo lentokoneesta tulevia tietoja käsittelevä tietokone sijaitsisi jossain muualla kuin siinä lentokoneessa, joka niitä tietoja tarvitsee suorastaan elinehtona. Onhan itsestään selvää, että mitä pidempää reittiä ja useamman tsydeemin kautta tieto kulkee, sitä suurempi on sössimisen mahdollisuus.
.
Pitäsi kaiketi kaivaa esiin se alkuperäinen artikkeli, jos siinä asia sanottaisiin jotenkin selvemmin; tai sitten ei. Oudolta tämä nimittäin vaikuttaa.