Tiellä

LINKKI

odysseus
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 139
vier kirjoitti:

Erityisen ärsyttävä on espanjalaisten tapa jäädä liukuportaiden loppupäähän miettimään, että mihinkähän suuntaan sitä pitikään lähteä-> dominoefekti.

Sama pätee liikenteessä:
Suunnattoman ärsyttävää on espanjalaisten tapa jäädä mootoritien kiihdytyskaistalla ja sen jälkeen ajamaan noin 50km/h. Kaasua painetaan, jos painetaan, tasan sen mukaan miten ehditään ja ylensä mieluiten jutellaan ja pussaillaan pelkääjän paikalla olevan kanssa vähää välittämättä likenteestä ja taakse kertyvästä jonosta sekä vaaratilanteista!
Ylensä jonon vimeisenä tulee takaa liittymästä nuori idiootti ”tuunatulla” Seat Leonilla ja ohittaa koko jonon suoraan vasemmalle kaistallle hyökkäämällä ja samalla aiheuttaa vielä suuremman onnettomuusriskin tielle.

Jos näillä pepeillä ei ole kaasupoljinta autoissaan, niin eipä ole monella ajokorttiakaan! Vanhat ukot eivät ole korttia nähneetkään ja ajavat kuin pellossa, naiset kolhivat toisten autot läimäyttämällä oven parkkipaikoilla vasten toista autoa ja ajaessaan käytäytyvät tosi törkeästi, nuoret ajavat pilvessä tai jossain muussa huumeessa jne.. Täysin hullua meininkiä. Ainoa hyvä puoli espanjan liikenteessä on se, että poiketen suomalaisesta käytännöstä sekaan pääsee kun vain työntäytyy -tilaa kyllä löytyy kun ahdetaan, eikä kaikista liikenemerkeistä tarvitse niin hirveästi valittää.

OK. Myönnettäköön, että EU:n alueella Italiassa on vielä pahempaa.