Tiedoksi vain vanhalletytölle

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Matkailijatar60
Matkailijatar60 Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.04.2012
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 38

Kaikki karaokelaulajat eivät laula humalassa! Joten eipäs yleistetä!

….ja tietääkseni suomalaiset ovat täällä Costa del Solin alueella vielä arvostettuja, kiitos meidän, jotka eivät käytä alkoholia kuin vähän tai sitten ei ollenkaan….sekä heidän jotka ottavat sivistuyneesti ja hoitavat asiansa.

….ja kuullut olen että suurin osa Espanjassa asuvista asukkaista, siis muista maistakin tulleet, tietävät missä Suomi on.

Suomihan on muutenkin ”tunnettu maa” teknologiastaan ym hienoista asioista jotka ovat yltäneet maan rajojen ulkopuolelle.

Jaksanpa ihmetellä motiivejasi kirjoittaa pelkkää P***aa ko. KV-päivistä :O

Taitaa olla viisainta ja jättää nuo asiat niille jotka sen osaavat tehdä…..mahdollisimman pienillä budjetteilla ja talkoohommilla. Se ei monilta luonnistu! …edes talkoisiin meno. Toisilla meistä on toki terveydellinen syy.

Anteeksi vaan mutta tuli sellainen fiilis että haluaisit hieman ”pomotella” käskynjakajana, että miten juhlat tulisi järjestää :DDDDD

Voit ihan vapaasti olla ottamatta osaa vuosittaiseen juhlaan ellet tykkää meiningistä. Jokaisella saa olla mielipiteensä, mutta mollata julkisesti kaikkea mitä tuo juhla pitää sisällään….häpeällistä. Tämä on mielipiteeni. Maailma muuttuu vanhatyttö…

Kulttuuria on joka maassa, kaikilla omanlaisensa 😀