Thuhinaa Thaikuista …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 56 Thuhinaa Thaikuista …

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
ronkeli kirjoitti:

… löysinkin sen PC-pöntön päältä työpöytäni alta.

Mulla on jotenkin aktiivisen vallaton olo enkä voinut olla repimättä tuostakaan iloa itselleni. Funtsin, etkun omassa työhuoneessani on tilaa, niin jos tänne kemiallisen WC-pöntön vielä hankkisi. Pitäisi pöydän alle ja käyttäisi roskiksena silleen, että ehdolla olevat ajatukset säilyttäisin sen päällä, mutta tuomitut taas saisivat matkan kannen alle.

Mahtoiko tuossa nyt olla edes järjen hiventä? Hivenaineksia siis. HIV-aineksia – juu, puhtaana pitää olla, kaikki käteen otettava desinfioitava ja mahdollisesti tautisesti käyttäytyviä tyyppejä lähestyttäessä käytettävä kumeja käsissä. Eihän sitä kätellessäänkään aina toisista tiedä. Ties mistä Tokelakin on tautinsa saanut jos merimiesten seurassa on rantakapakoita kolunnut.

Juha Mieto ei muuten kumeja tarvitse – luin uutisista sen heittäneen kondomit roskikseen.

Mulle ei nykyisin juuri sallita ruuanlaittoa. Meillä kotona syödään thaimaalaisittain, paitsi saksalaisia makkaroita, joita noudamme yhdestä isosta 24 h avoinna olevansa marketista. Ja tietenkin brekkari, joka on varsin monikansallinen sisältäen amerikkalais-englantilais-suomalais-thaimaalais-vivahteita sen mukaan, mitä prinsessa kulloinkin uskoo mun haluavan aamutuimaan maiskutella. Sitä sen on vaikea uskoa, että aamulla ei aina ole nälkä – mutta ah, kukapa voisi vastustaa noita aamutuokioita, jotka sitten kokee tosin myös mielenterveyden kohennuksina mutta samalla vartalon kukoistuttajina. Mutta pehmetään yhdessä.

Tein tässä kuitenkin kerran läskisoosia ja perunamuusia. Tykkäsi prinsessa siitä, joskin kummasteli kun kerroin, ettei sitä Suomessa silleen tehdä, niin maustettuna ja kerman kera savupekonin tuhdit viipaleet voissa paistettuina.

Opasta Kirppuli mulle jotakin, mitä voin tehdä prinsessalle porsaasta kaasuliedellä ilman uunia, mutta vaikka mikroa apuna käyttäen. Joka olisi suhteellisen helppoa, mutta ei tartte olla terveellistä, joskaan ei saisi olla raskasta syödä.

Kunnon läskisoosiakaan en osaa ja kun kerran Espanjassa yritin tehdä tavallisia lihapullia sen muistikuvan mukaan miten äiti ne pyöräytti, niin eivät kelvanneet lihakorput lopuksi koirallekaan. Että semmoisenkin ohjeet ihan poropeukalolle – jolle pataruuat ja pastakastikkeet ovat special. Lisäksi osaan grillata (pihalla) possunniskasta paremmat pihvit kuin kukaan. Ja häärätä suunapäänä seassa, jos lihasoppaa tehdään eri tavoin kuin se mulla aina onnistuu. Että sellaista sinne reseptivinkkien puolelle.