Therveisiä Thaimaasta!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 60 Therveisiä Thaimaasta!

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Jahu kirjoitti:

TIKULLA SILMÄÄ – JOKA VANHOJA KAIVELEE !

Jahun suora hyökkäys prinsessan suuntaan, heko-heko!

Ja kiitos Ronkeli, mutta me ollaan oltu itse itsemme keskenämme vihkinyt pari jo ennestään, mitään kihlajaisia pitämättä. Parin viikon kuluttua kuitenkin vietämme traditionaaliset thaimaalaiset häät (joskin pienimuotoisina), sillä täkäläisen moraalikäsityksen mukaan ei kunniallisen naisen sovi miehen kanssa muutoin elää.

Oltaisiin tehty se tänään, mutta temppelissä munkki määritteli meille onnekkaamman päivän. Mistä ne mitään tietää, mutta mukava juttu että voi silleenkin, ja sen mukaisesti sitten.

Olin ensin ajatellut että pidän edes tästä asiasta pääni kiinni, mutta kun jouluviesteissä sen ilmaisimme muillekin, niin miksipä en sitten täälläkin tunnustaisi tulevaa tapahtumaa. Se on kuitenkin meille erityisen mieluinen.

Kuvia siellä otetaan, saa nähdä missä julkaisen.

Vaan tässä ja nyt: Eläen muutaman tunnin edellä eurooppalaisia on meillä tätä kirjoittaessani jo uusi vuosi 2008 (thaimaalaisittain vuosi vaihtuu vasta huhtikuussa ollen seuraava silloin järjestyksessään 2551). Kävimme ensin illalla syömässä kaukana rannalla merellisiä herkkuja, mm. rapuja, äyriäistä, kalaa ja mustekalaa yksien ystävien kera. Sitten pörhälsimme takaisin kaupunkiin ja mun mielikseni rokkibaariin, mistä puolenyön kynnyksellä siirryimme ulos vahtimaan melkoiset ilotulitukset halausten kera. Sawadee phi mai khrap 2008!

Ja nyt jatkellaan kotona kaksin, ollen hissuksiin vain onnellisia.