Thanx Masa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46

Masa P,

Finnlines ajaa 3 vuoroa viikossa Trawemyndeen siten, että paatti on klo 8.00 perillä.

Juu niin tekee, tätä juuri tarkoitinkin tuossa aikaisemmin kun kirjoitin, että ”sillä varmaan sitten”. Nuo vuorot tuntuvat ainoalta järkevältä vaihtoehdolta vaikka 2 yötä meneekin merellä.

Tuohon Ocason postiin viitaten, joko sinulla on Masa käynyt tuuri tai sitten asuinpaikkasi on sieltä turvallisimmasta päästä? Tai sit sulla on talli :). Nerjassa kun tuota touhua pari viikkoa takaperin katselin niin ainakin kadun varteen parkkeeraaminen on ihan hasardia. Ikinä ei tiedä millainen ”virtuoosi” sattuu eteen/ taakse pysäköimään tai poistumaan. Kun ihan tahallaan peruutetaan niin kauan, että osuu edellisessä ruudussa olevan auton etupuskuriin (eikä edes ihan hiljaa!!), niin se on mielestäni kanssaihmisen omaisuuden tahallista tärvelemistä. Siksi aiemmin tuumasinkin, että kokonaislaskuun pitää lisätä vähintää puskurien maalaus, tod.näk. koko auton.

On se vaan niin erilainen liikennekulttuuri. Toki tuo kinneri nyt ei ole Suomessakaan enää edes 25k€ arvoinen, mutta rahaa sekin on eikä viitsisi toisaalta ehdoin tahdoin sitäkään turmeluttaa. Vaikeita päätöksiä.