Terveisiä Las Palmasiin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Esittelyä pukkaa Terveisiä Las Palmasiin

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Penelope
Penelope Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.09.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 6
mille kirjoitti:

Ole rohkea! Aikoinaan Suomen työvoimaviranomaiset tyrkyttivät minulle töihin työttömiä. Aika nopeasti havaitsin, että nämä ns. työntekijät ovat ns. kurssimaistereita. Se ei välttämättä ole heidän vika. Suomen systeemi vaan kurssittaa maahanmuuttajia ja pitkäaikaistyöttömiä kunnes kuolo tai eläkeikä korjaa.

Siksi ehdotan nuoren ikäsi takia vaan että alat rohkeasti, muttei päättömästi, tutkiskella mahdollisuutta esim. alkaa yrittäjänä Espanjassa.

Las Palmas on hieno paikka! Älä niistä turisteista välitä, nyhdä rahat pois 🙂

Ensiksikin: Ikävää että Sinulla on ollut huonoja kokemuksia meistä työttömistä (mehän olemme se homogeeninen lauma joita on kohta 15% työikäisistä:) vähän niinkuin maahanmuuttajat)
Mutta Sinulla on onneksi työnantajana ollut se etu että voit tarkastaa jokaisen työhönpyrkivän paperit ja taustat ennen työsopimuksen tekoa sitä luxusta ei ”työhönosoitetulle” suoda vaan jos kieltäytyy niin tulee se 3kk karenssi (ja se on monelle perheelliselle aika rankka juttu) eli se suomen systeemeistä.

Ja tuhannet kiitokset tuosta ”nuoresta iästä” kommentista joskus jopa tunnenkin itseni nuoreksi vaikka suomalaisittain olen mummo-iässä:) Toivottavasti en espanjalaisittain!
Ymmärsit oikein taka-ajatukseni…tarkoituksena/haaveena oli alkaa ”nyhtää turisteilta rahat pois” eli perustaa jonkinmoinen pienimuotoinen yritys, mutta se katsotaan sitten kun aika tulee…Siihen asti yritän kasvattaa pojasta ”kunnon kansalaisen” ja olla seuraamatta suomen politiikka ettei verenpaine kohoaisi liikaa…:)