Tervehdys tänne pulinaboxiin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 20 Tervehdys tänne pulinaboxiin

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456

Tervehdys tänne pulinaboxiin, täällähän on ollut kohtuullisen voimaskastakin mielipidevaihtoa. Sanan säilä on näyttänyt muutamaan kertaan sivaltaneen suuntaan jos toiseenkin, joskus lähestynyt myös henkilökohtaisia asioita. Jos suotte, niin esitän kainon toivomuksen keskustelujen pysymisestä henkilötason sivallusten sijasta nimenomaan asioista käytävissä mielipiteenvaihdoissa. Kiitos siitä.

Toivon siis toinen toistemme asiallisessa ja rakentavassa hengessä esitettyjen ajatusten, Orkkilaisuuden kivan yhteishengen ja arvomailmojen mukaista kunnioittamista, mahdollisuuksien mukaan myös toinen toistemme tukemista, ymmärtämistä ja tsemppaamista – myös vaikeissa asioissa.

Tällaista tämä elämä joskus on, varsinkin pelkästään näiden sähköisen viestinnän keinoin jutustellessa… tässä voisin samalla todeta muutaman sanan Orkin kehittymisestä; pitkään ja hartaasti odottamamme ulkoasun uudistus ja sitä kautta kuvapankin ja muiden herkkujen saaminen käyttöömme meni pieleen… ei siis muuten, mutta tilasimme ulkoasun suunnittelun väärältä designerilta, jolla ei ollut riittävästi ammattitaitoa tehdä sovittua ja maksettua ulkoasun uudistusta kunnialla loppuun.

Puhalsimme siis pelin poikki ja nyt Tero on vääntänyt ulkoasua uuteen uskoon. Olen taustalla seurannut asian etenemistä ja nyt homma etenee aivan toisella tavoin, luvassa on jopa valmistakin. Samalla Orkin moottorina toimiva ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon. Tarkkaa julkaisupäivää en uskalla vielä sanoa, mutta tiedän Terolla olevan muiden asioiden kanssa tietyn aikataulun, joten toiveissa on saada uudistus nopeastikin. Siitä lisää tuonnempana.

Kovasti tsemppiä ja kivaa pääsiäisen odotusta minunkin puolestani, mopoilukelitkin alkavat viimepäivien sadekuuroja lukuunottamatta olla vallan mahtavat! …varauskirjassani on vielä tilaa 😉