Tervehdys ratsastajat!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Ratsastus?? Tervehdys ratsastajat!

LINKKI

Tukke62
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.01.2014
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

SUOMEN IBERIANHEVOSYHDISTYS RY järjestää ilmaispalveluna Aurinkorannikolla kunkin ratsastajan tasolle sopivia vaelluksia ja kouluratsastustunteja tuolla aiemmin mainitussa kuuluisassa El Cartujano –näytösratsastuskoulussa, jossa ovat ratsuina ehdottoman luotettavat PRE-tuntihevoset alkeis- ja keskitasolla, sekä näytöshevoset pidemmälle edenneille ratsastajille mm piaffin ja passagen opiskeluun. Käytössä myös maneesi sateen ja helteen varalta. Opetusta suoraan englanniksi ja SUOMEKSI tulkattuna.

Tallin oppilaat ovat sijoittuneet Andalucian kouluratsastajien kisakärkeen, myös junioritasolla. Suuri, vaatimaton talli mutta todella rauhallinen ja asiallinen opetus. Hämmästyttävän edullinen korkeaan laatuun nähden!

Myös vaqueroratsastusta (working equitation), ohjasajoa sekä korkeakoulurastsastusta. Hyvin monipuolinen paikka, alansa huippu.

Varaukset vaivatta suomeksi ja ilman veloitusta. Lisätietoja ja kuvia:

http://www.sunhorse.fi/B2.RATSASTUSTUNNIT/ratsastustunnit.html
https://www.facebook.com/pages/Ratsastusmatkat-Sunhorse/174366259246271

Ylläolevaan viestiin liittyen: virallinen yritystoiminta tuolla yhdellä Acevedo-tallilla on päättynyt, koska asiakkaat olivat poistuneet hevosineen. Syitä emme kaikkia tiedä, mutta kyseinen Antonio EI esimerkiksi ole koskaan ratsastanut Grand Prix –tasolla vaikka niin on annettu ymmärtää.