Tervehdys

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä eera
eera Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.02.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 9

Olen mielenkiinnolla, vähän kuin sivussa ollen, lueskellut Espanja. ORG sivuja. Rohkaisen nyt mieleni ja avaan sanaisen arkkuni minäkin, koska aihe nostatti mielessäni monenlaisia ajatuksia.

Kuten Janne sanoi, p…asakkia on joka paikassa, mutta meitä näkijöitä ja kokijoita on myös moneen junaan. Toivon, ettei kenenkään huonot kokemukset vaikuttaisi niin, että halu leimata kaikki yrittäjät alkaa säädellä omaa käytöstä toisia kohtaan. Uskoakseni sellainen luottamuspula tuottaa pahimman kiusan itselle.

Olemme ostaneet asunnon Aurinkorannikolta kohta koittavia eläkepäiviämme varten. Ostaessamme,käytimme apunamme suomalaisten yrittäjien palveluja, koska oma kielitaitomme on tässä vaiheessa kovin puutteellinen. Saimme erittäin hyvää palvelua.

Toki voi olla, että olisimme selvinneet pienemmin kustannuksin, jos itse hallitsisimme kielen ja kaikki tarvittavan tiedon, mutta koska näin ei ole, en voi puuttuvista tiedoistani ja taidoistani muita syyttää.

Missä on ihmisiä siellä on myös rikollisuutta ja pahoja tekoja. Täällä Suomessa saan siitä todisteita joka päivä median kautta. Haluanko jäädä niiden uutisten varaan, vai haluanko nähdä jotain muuta niiden lisäksi, riippuu taas itsestäni, omasta sisäisestä maailmastani.

Tulen Aurinkorannikolle Vappupäivänä lomailemaan. Aikaisemmat reissuni ovat olleet oikein mukavia, sitä toivon myös tulevalta. Näkemisiin. 🙂