Tervehdys!

LINKKI

samujose
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2008
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 25

Tervehdys, santiago!

santiago kirjoitti:

Itsekin katselin joku aika sitten kämppämarkkinoita mm. extremadurassa päin.Kylläkin enemmänkin yleisestä mielenkiinnosta kuin vakavissani.Jos siitä ei ole kovin paljon vaivaa ,kuulisin mielelläni miten fincaprojektisi edistyy ja mahdollisia huomioitasi asian tiimoilta,hinnoista ,eri paikkakunnista,yleensä kaikesta.Olisi ainakin mulle kivaa oikeata käytännön tietoa espanjasta.

Hinnat oikeastaan riippuvat paljon siitä millaista asumusta ja mistä päin Extremaduraa olet etsimässä. Lontoon hintatasoon tottuneena minulle oli melkoinen shokki että täällä saa ostettua 30-50.000 euron hintaan fincan tai pienessä kylässä sijaitsevan puutarhalla varustetun talon, sellaisen johon voi muuttaa sisälle ja sitten tehdä remonttia, jotta saa sen muokattua haluamakseen. Remonttihinta mukaan laskien jollakin 60-120.000 eurolla onkin sitten valmista. En tiedä mitä tuolla rahalla saa tätä nykyä Suomessa, kun en ole siellä hetkeen aikaan asunut, mutta Lontoosta ei taida irrota kuin autotalli.

Olen tällä foorumilla yksityishenkilönä vaihtamassa mielipiteitä muiden suomalaisten kanssa ja jos hyvin sattuu, saan myös ystäviä. Mainittakoon kuitenkin että työni puolesta olen tekemisissä paikallisen yrittäjän kanssa, joka etsii ja myy paikallisia, perinteisiä rakennuksia. Huomasin että Orkissa on alue, jossa näitä palveluita voi mainostaa, joten aikanaan postailen kenties sinne.

Yleisesti voin toki kommentoida eri alueita ja niiden hintatasoja ja varsinkin kertoa siitä, miten Samuel on tänne asettunut. Kun se oma finca tai talo maaseutukylässä löytyy, sen kunnostamisesta tulee sitten oma saitti nettiin valokuvineen kaikkineen. Minulle on kotisuomesta tuttua talkoomeininki ja voinkin sitten kutsua halukkaita tutustumaan Extremaduran meininkiin. Ylläpito työntekoa vastaan… 😉