Terve! Ainoastaan voin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Internet,tv ja puhelin Terve! Ainoastaan voin

LINKKI

pandakarhu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 28.12.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

Terve!
Ainoastaan voin vastata osaan kysymyksistäsi.. toivottavasti auttaa jotakin!

Puhelin

Espanjassa yleensä lankapuhelimen hankinta on vaivalloista, ja myöhemmin kallista, sillä kaikenlaiset kk-maksut sun muut kulkevat vaikket puhelinta juuri käyttäisi. Itselläni se on, sillä soittelen SUomeen paljon ihmisille joilla ei ole internettiä (isovanhempani); ja esim. Telefónica:lla on sellainen palvelu, jolla soitat 500 min 15 eurolla Suomeen (tai muihin euroopan maihin), myös mahdollisuus 1000 min 30 euroa /siis kaikki per kk. Yleisesti matkapuhelimet ovat halpoja, ja hyviä tarjouksia melkein ilmaiseksi soitteluun Espanjassa on paljon. Muista, että täällä matkapuhelin ja puhelinliittymä myydään tosi useasti yhdessä, ja on halpa. Jos erikseen hankit esim. puhelin, se on kallis.

Televisio

Minulla on kotona satelliittiyhteydet sun muut, ja näen noin 1000 eri kanavaa ympäri maailmaa.. PAITSI Suomen kanavat. En tiedä, onko se sitten kiinni satelliiteista, joita käyttää aparaattini, vaiko mistä johtuu.. harmittaa pikkasen!

Laajakaista

Moniin kyliinkin on jo asennettu kaikki mahdolliset yhteydet, riippuu tietysti minne menet. Asun Granadan kupeessa pienessä kylässä, ja täällä oli mahdollisuus valita eri palveluntarjoojilta erilaisia mahdollisuuksia, ja laajakaista nyt meillä on!

Toivottavasti näistä vastauksista on jotakin apua!
Ja tervetuloa!