Terve. Tulimme juuri kahden

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Koiran lennätys Suomeen Terve. Tulimme juuri kahden

LINKKI

Frank
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 20.11.2009
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 255

Terve. Tulimme juuri kahden 6kg koiran kanssa Malagasta Helsinkiin. Finnair EI ota koiria matkustamoon Lomalennoille. Ruumassa on kaksi koirapaikkaa. Yhteen paikkaan menee häkki, jossa saa olla kaksi koiraa. Hinta on paikan hinta eli 1 tai 2 samassa häkissä samaan hintaan. Uuden ”entistä tilavammat” tuolit vievät kuulemma niin paljon tilaa, että vain ruumaan mahtuu. No, enpä voi suositella Finnairia kenellekään kuin jos on pakko. Nyt kävi niin että oli, ja kuinka ollakaan taas vaivasi lakko. Hyvä että päästiin takasin. Tuskin olisivat korvanneet lentämätöntä lentoa. Hymyä ei saa koskaan. AirFinland ok. Onneksi otin sen nyt, sillä johan Finskillä seisoo taas satoja laukkuja lentokentällä… satojen nousujen kokemuksella huonompaa löytyy vain tuntemattomista B-yhtiöistä. Näiden takia pidän Finskin suurena riskinä koiralle. Se kun katoaa ne sanovat vaan ”sori, seuraava…”.

Itse en laittaisi koiria ruumaan, mutta nyt oli pakko. Vaihtamista en halua muutenkaan, mutta sehän on jokaisen oma asia haittaako pidempi lentoaika vai ei. ”Toivottavasti nautitte lennosta” ei sovi minulle, en nauti siitä koskaan.

Paikka on varattava soittamalla. Ja varmistettava pari päivää ennen lentoa. Ettei tule ikävää yllätystä kun olet jo kentällä. Meillä varaus oli, mutta itse buukaus rahtifirmalta puuttui takaisin tullessa. Puolen tunnin soittelu (virkailijalta) ja selvisihän se, onneksi.

Yrittivät muuten kusettaa minua ja erästä rouvaa kun maksoimme koiriamme. Meille sanottiin, että se on 10e/kilo eli kokonaisuus 200e (per suunta!). Hänelle taas sanottiin 2 minuuttia myöhemmin, että se on 200e/koira. Oikea Finskin hinta on 80e/suunta ja tosi kallis sekin. Kannattaa olla tarkkana ja pyytää vaikka Finskin henkilökuntaa paikalle jos eivät muuten taivu hinnaston mukaiseen maksuun.