Terve monkey ja tervetulo

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Willi
Willi Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.01.2007
Kirjoituksia: 28
Vastauksia: 792

Terve monkey ja tervetulo sekaan.
Asustelen täällä mantereen puolella vuorien äärellä Granadassa. Olen ammatiltani opiskelija tällä hetkellä mutta paperit minulla on myös laulunopettajaksi. Minulla on siis yksityisiä oppilaita täällä. Samoin olen siis laulaja (siihen ei tosin ole papereita mutta kai toi laulunopettaja jotain kertoo 😉 ) ja näin kesä aikaan laulan häissä. Talvella on enemmän konsertti ja oopperapainotteinen tuo töiden puoli. Opiskelen kuitenkin tällä hetkellä pääpainoisesti koska haluan saada ylä-äänet toimimaan kunnolla ( jotta ei siis kuulostaisi kun tapetaan kissaa).

Asun vuokralla täällä mutta tarkoitus oli talven aikana ostaa asunto, mitä ei sitten tehty mieheni pomon ansiosta ( ei antanut vapapäivää jotta mies olisi voinut käydä hoitamassa pankki asiat) Asunnon ostamiseen sitten tarvitaan että sinulla on työsopimus ja olet ollut samassa työssä sen 3kk eli 3kk ”palkkakuitti”.

Meidä perhe on vähän niinkuin tippunut pikkuhiljaa tänne. Äitini tuli 6 vuotta sitten miehensä kanssa asumaan Espanjaan ja mie olin suunitellut siinä vaiheessa kun he tulivat että kyllä minullakin muutto tulee lämpimille maille niin töiden takia kuin tuon polvenkin takia. Onni onnettomuudessa oli sitten että reilut 4 vuotta sitten tapasin täällä kaksijalkaisen josta tuli elämäni rakkaus ja tukipylväs. Vuosi sitten vihdoin muutin itsekin tänne Espanjaan ja opiskelen ahkerasti.