Telefonica

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Karipentti kirjoitti:

Minä vaihdoin ya.com’iin tämän Telefonicani. Vaihto sujui ihan mutkitta, kolmisen päivää kärvistelin ilman yhteyksiä. Ei tämä uusi sen kummempi ole kuin vanhakaan, aika paljon halvempi vain.

Yhteyden nopeus on lähinnä kiinni siitä, kuinka kaukana se modeemi on keskuksesta.

Muista käydä blokkaamassa Telefonica pankissasi. nimitäin Ya (tai Tele2 jne.) kyllä siirtävät puhelinlinjan, mutta laskutus puhelinkoneesta jatkuu! Mukavaa saada huomaamattaan melkein 3€ lasku kuukausittain Telefonicalta.

Protokollan mukaan puhelin pitäisi palauttaa Telefonican konttoriin. Jos asut Fuengirolassa tai siitä länteen, paikka on Marbellassa, jos taas asut Benalmdenassa tai siitä itään, niin silloin Malagassa. Tuskin kukaan kuitenkaan vaivutuu lähtemään puhelimen palautusmatkalle, veloituksen esto on helpointa.

Tai oikeastaan alkaa kiinnostamaan kyllä vaihtoehto, että kerätään kaikki ne joilla on ADSL muualta kuin Telefonicasta kasaan, otetaan puhelinkoneet mukaan ja painutaan porukalla palauttamaan masiinat Telefonican konttoriin. Jokainen yksitellen vaatii kirjallisen todistuksen puhelinkoneen palauttamisesta sekä osuuden kesken jääneen kuukauden 3€ veloituksesta takaisin. Tiedotusvälineet mukaan kuvaamaan aiheutettua ruuhkaa!

Mitä muuten tarkoitat tuolla, että ”Yhteyden nopeus on lähinnä kiinni siitä, kuinka kaukana se modeemi on keskuksesta.”?