Teimme tästä TVkaistan

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma TVkaistan käyttö Espanjassa Teimme tästä TVkaistan

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä TVkaista-aspa
TVkaista-aspa Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.03.2010
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 15

Teimme tästä TVkaistan Espanjan lanseerauksesta oikein lehdistötiedotteen ja lähetimme sen niille paikallisille ulkosuomalaisille lehdille, jotka löysimme. Toivottavasti niiden kautta tavoitetaan ne Espanjassa oleskelevat, jotka eivät tätä foorumia lue.

Tiedote 11.3.2010
Julkaisuvapaa

TVkaista laajentaa Espanjaan

Suomalaisia tv-kanavia tallentava TVkaista-palvelu laajentaa toimintaansa Espanjaan. TVkaista on henkilökohtainen tallennepalvelu, jolla käyttäjä voi itse tallentaa ja katsoa tv-ohjelmia 12 kotimaiselta tv-kanavalta.

Espanjaan laajentumisen yhteydessä TVkaista on ottanut käyttöön uuden välimuistipalvelimen datakeskuksessaan Madridissa. Uusi palvelin parantaa TVkaistan näkyvyyttä ja katselukokemusta erityisesti Espanjassa ja Portugalissa, mutta yleisesti myös koko eteläisessä Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.

Merkittävä määrä TVkaistan asiakkaita asuu tai oleskelee ajoittain Espanjassa, ja TVkaistan panostus alueelle parantaa merkittävästi palvelua. Espanjan uusi palvelin täydentää TVkaistan Ranskan välimuistipalvelinta ja yhdessä nämä palvelevat koko EU-aluetta.

”Ulkosuomalaisia on maailmalla yli miljoona ja Espanjassa oleilee pysyvästi ja tilapäisesti arviolta jopa 30 000 suomalaista. Nyt ulkosuomalaiset pääsevät entistä paremmin katsomaan suomalaisia tv-ohjelmia TVkaistan kautta”, toteaa TVkaista Oy:n toimitusjohtaja Fredrik Husberg. ”TVkaistan panostus Espanjaan parantaa merkittävästi palvelun käyttöä Etelä-Euroopassa. Uudistuksemme myötä Espanjassa asuvat voivat itse valita, mitä ohjelmaa katsovat ja milloin, Suomen aikaerosta huolimatta.”

Uusi Espanjan välimuistipalvelin on välittömästi kaikkien TVkaistan asiakkaiden käytettävissä ilman eri veloitusta. Espanjan välimuistipalvelimen saa käyttöönsä Asetukset-sivulta osoitteessa http://www.tvkaista.fi/settings/. Välimuistipalvelin toimii parhaiten 1 Mbps Flash video -näkymän kanssa.

http://www.tvkaista.fi/Info?page=press