Te kaikki …

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat PULINABOXI 64 Te kaikki …

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
Old Chap Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386

Mulla on ollut ennekin semmoinen olo, että Ronkeli puhuu samaa kieltä kuin prinsessa. Olen myös vaistonnut sinussa sitä viisautta, joka viehättää miestä. Pahan tekijää, joka hyvää tahtoo ja omassa tapauksessani on jopa muuttanut tapojaan oivaltaessaan, mitä siitä saattaa palkinnokseen saada. Vähän kerrallaan, mutta joo, nyt on todella yhä enemmän syitä katsoa, miten saadaan aikaan yhdessä enemmän.

Guanche, jostakin mitä olet ennenkin sanonut olen vain kuvitellut jotakin uskoen missä olette tavanneet. Lisäsin Tapsan nimeen hoon (Thapsa) sen jälkeen, kun kundi muodostui mulle prinsessan äärellesaattajaksi. Jännä juttu, muuten tämä Suomen pienuus. Ivanka on sitten toinen juttu –iso pieni ihminen, josta me molemmat tykkäämme. Ja taas …

Gimo kirjoittaa: ”Joo, pieni salaperäisyys on vain hyvästä. Opetammehan lapsiammekin olemaan paljastamasta itsestään liikaa netissä.”

Tuo mua vaivaa. Mä olen aina saanut samaa kasvatusta ja aikuisenakin kuullut, että olisi hyvä pitää päänsä kiinni. Toisaalta olen ollut avoin, kuten monet hyvät ystävänikin. Jopa busineksessa. Tein aikanaan hyvän uran ja sain kansainvälisesti vahvoja kontakteja avoimuudella. Tosin silloin ei ollut nettiskenaarioita –me vain haaveiltiin, että joku tulisi ja raiskaisi nuoren miehen …

Leikki sikseen. Avoimuus on hankala asia. Olen itsekin kokenut sekä sen viehätykset että vaarat. Mutta lopulta suositan silti henkilökohtaista rohkeutta olla avoin ja silti vahva – varautuneena ikäväänkin palautteeseen ja puhtaaseen paskaan, josta Selma on täällä saanut kokemuksia herralta, jolta en itse olisi kuvitellut moisia päästöjä syntyvän.

En tunne LakuPekkaa (joka on mullekin kahvit luvannut tarjota), mutta hänellekin toivon lopulta avoimuutta sen verran, että sanoisi mikä siinä kriisissä sitten niin mättää, että pitää nyt yhtä ainoaa rouvaa tuolleen yrittää (ja aika huonosti) mätkiä.

Et’mut kaikkiaan: Oletteko ihan todella sitä mieltä, ettei mitään pitäisi muille paljastaa?

Sen on sentään prnsessakin sanonut, että jos vieraan kanssa menet, niin käytä kondomia, älä tuo kotiimme vaan vie hotelliin äläkä ikinä tunnusta mitään, sillä jos vähänkin saan vihiä, niin tahdon tietää kaiken ja silloin tulee taifun – että please, valehtele mieluummin, kiitos.