”Te amo con toda mi fe”

LINKKI

Raya
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.12.2006
Kirjoituksia: 24
Vastauksia: 1011

Voi, ei!
Ehdin aamulla vain pikaisesti käväistä lukemassa uudet postaukset, ja olin haltioissanin sinun OC, (saanhan sanoa sinua OC:ksi?) tarinasta. Ajattelin, että sitten illalla luen sen oikein huolella ja uudestaan, ajan kanssa. Ja miten ihana kuvakin tarinaan oli liitettynä, maailmassa on vain vähän asioita, jotka ovat kauniimpia kuin kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä!

Olen suoraan sanottuna erittäin otettu noista sanoista jotka kirjoitit, kirjoitan paljon erilaisilla forumeilla, olen herkkä, niin arvostelulle kuin kritiikillekin (heh), joten on aina mukavaa kun joku kirjoittaa jotain positiivistä.

Kommentoisin kuitenkin hieman surkian muistini varassa tuota kaunista tarinaasi OC.
Suuret rakkaustarinat eivät tule koskaan katoamaan maailmasta, sinun Prinsessallasi on ollut onnea kun hän on saanut itselleen tuollaisen miehen, sinäkin olet onnekas kun olet saanut Prinsessasi. Toivon, ettei arjen harmaa antitaikasauva milloinkaan pääse tuhertelemaan teidän suhteeseenne, heh, ymmärräthän mitä tarkoitan?
Liian usein ”me suomalaiset” latistamme ihmissuhteemme ja elämämme arkeen, elämä kulkee työpaikan, Valintatalon ja kodin välilä.
Näin ei kuitenkaan ole pakko olla, jokainen voi tehdä elämästään sadun jos vain niin tahtoo.
Kaikki eivät tosin tahdo, heille riittää se tavallinen arki, eikä siinäkään ole mitään pahaa.

Tärkeintä kuitenkin on saada jakaa elämänsä ihmisen kanssa joka jakaa kanssasi toiveet siitä mitä elämä on. Itselläni tuo suuri onneton rakkaus suomalaiseen taiteilijaan kariutui juurikin siihen kun toinen tahtoo elämän olevan tuttua ja harmaata arkea ja toinen ei suostu luopumaan taianomaisuudesta.
Uskon, että sinulla on kauniin Prinsessasi kanssa yhtenevät toiveet elämästänne, rakastakaa toisianne, älkää koskaan välittäkö pahoista puheista joita maailmassa riittää.
Kansallisuus- ja ikäerot ovat vain estyneiden ihmisten mielissä, rakkaus ei tunne rajoja eikä kahleita. Ehkä heillä jotka eivät suvaitse toisten ihmisten rakkautta sellaisenaan kuin se ilmenee, on itsellään kaipuu jonnekin toisaalle, jonkun toisen syliin tai yksinkertaisesti on vain paha olla siellä missä ovat.

Rakkaus on lahja, joka ei ota sitä vastaan rikkoo itseään ja (mitätahansa) Jumalaa vastaan.

Onnea sinulle ja Prinsessallesi sinne kaukaiseen ihanaan maahan, miljoonien hymyjen maahan, onneksi maailmanmiehelle mikään ympäristö ei ole vieras.

Sitten Willi!

Sinun tarinasi on minun mielestäni romanttisuudessaan jotain ainutkertaisen ihanaa.
”Pojankloppi”, hih, ihailen rohkeuttasi puuttua asioiden kulkuun, itse olisin takuulla vain katsellut ja huokaillut, ehkä pelkuripellenä karannut paikalta.
Eiko olekin ihmeellistä miten se oikea saattaa löytyä mistä tahansa ja milloin tahansa?

Hyvä ystäväni kertoi joskus tarinaa siitä kuinka meille jokaiselle on maailmassa varattuna kolme ”oikeaa”, on melkoisessa tuurissa löydätkö omaa oikeaasi koskaan. Juttelimme asiasta paljon ja tulimme johtopäätökseen, että sen oikean tunnistaan kyllä, erottaa niistä varteen otettavista ”kandidaateista” sekä ihan hyvistä miehistä ja vaimoista.

Miten miljoonien joukosta voi löytää sen oikeansa?
Siten kun elää hetkessä, tarttuu tilaisuuteen, uskaltaa ja pitä silmänsä auki, kuten sinäkin teit.
Voi minua poloista ellei mieheni olisi ollut sitkeä, olisin antanut itse hänen lipua elämästäni ja surkutellut kohtaloani.
Ystävyys ja rakkaus kulkevat usein käsikädessä, usein pelätään että hyvä ystävyys menee pilalle kun toinen rakastuu, onneksi näin ei käy jos molemmat rakastuvat.

Ääh tässä taas rivitolkulla hempeää hömpänpömppää, jolle monet suomalaiset ovat allergisia, onneksi olen löytänyt miehen (tai siis hän löysi minut) joka hyväksyy taivanrannan maalailut vaaleanpunaisiin aurinkolaseihin verhoutuneena.

Älköön kukaan jalat maassa ihminen loukkaantuko, jokainen ihminen ja jokainen rakkaus on yhtä tärkeä ja arvokas.

Onnea kaikille rakastavaisille ja onnea kaikille joiden elämästä jostain syystä puuttuu aitoa rakkautta.

Ystävyydellä Raya