Täytyy itsekin päivittää tänne kuulemansa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Asunnon ostoon liittyvä kysymys Täytyy itsekin päivittää tänne kuulemansa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä OnniHelga
OnniHelga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.01.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 12

Kun ystäväpariskunta ilmoitteli Alicantesta asunnonoston sujumisesta. Kovin innostuneena lähtivät, mutta nyt vetäytyvät ainakin tuosta haluamastaan ostokohteesta. Kuulemma valmistuvasta talosta pitäisi maksaa ennakot ilman kunnon vakuita lopputuloksesta. Naapurin jo valmiissa talokompleksissa ihmettelevät kun vesilaskut ovat jättisuuria ja parin huoneen asunnosta kuluja vuositasolla noin 3000 euroa! Yhtiövastike, kunnallisvero, roskat, laajakaista, tv.. heille summa oli yllätys kun olivat kuulleet n. 100 euron vuosivastikkeista.

Ainakaan eivät osta enää paikalliselta, vaan ottavat kotimaisen luottovälittäjän jos vielä jaksavat innostua koko ostoaikeestaan. Onneksi tällaistakin tuoretta tietoa tulee ja samalla pakottaa oikeasti laittamaan ”jäitä hattuun” itselläkin. Taloussanomissa alkukuusta luin että Espanjassa asuntojen hinnatkin jatkavat laskuaan.

Kaikille vastaajille paljon kiitoksia – katsotaan rauhassa tuleeko Espanjasta toinen kotimaa. Onneksi kesä on Suomessakin edessä! Hyvää kevättä kaikille!