Täytä Otsikko kenttä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Espanjalaisten kuukausituloista. Täytä Otsikko kenttä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä 3Blades
3Blades Ei kirjautuneena
Liittynyt: 19.08.2009
Kirjoituksia: 2
Vastauksia: 46
Willi kirjoitti:

Mitä noihin asuntojen vuokriin tulee, niin Aurinkorannikon länsipuolella on erään sivuston mukaan 222 asuntoa vapaana, joiden kuukausivuokra on max. 450€. Halvimmat ovat 200€/kk. Itäisellä Aurinkorannikolla 196 asuntoa vapaana, joiden kuukausivuokra on max. 450€. Halvimmat täälläkin ovat 200€/kk.

No et olis kehdannu linkkiä moiselle sivustolle tyrkätä? Tosin jos se on espanjaksi niin enpä siitä paljon ymmärrä, mutta numerot sentään ymmärrän ja voihan sitä katsella kuvia :). Lähinnä olen etsinyt asuntotietoja englannin- ja suomenkielisten välittäjien sivuilta ja tuollaiseen mainitsemaani tulokseen olen tullut… Taitaa olla noissa hinnoissa sitten hiukan ”kielilisää” mukana. Tosin hirmu huonosti ilmoittelevat hintoja muutenkin, ainakin nettisivuillaan.

Takaisin aiheeseen, tai ainakin sen lähelle. Kiitoksia noista polttoaineiden hintatiedoista, melko erimoinen on tuo dieselin ja bensan hintaero kuin täällä. Tosin ei ole sitä dieselveroakaan (tai nykyisin kait käyttövoimaveroa). Mielenkiintoista.

/3Blades