Tavallisen ihmisen mielipide

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Syömään pitäisi päästä Tavallisen ihmisen mielipide

LINKKI

kojo
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.01.2008
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 1445

MAAILMAN 50 parasta ravintolaa molekyylikeittiöineen tuskin kovin läheltä liippaavat esimerkiksi orgin palstalle kirjoittelevia. Erikoisuudet sinänsä, ei aitoja Picassojakaan joka olohuoneeseen hankita.

Olen Ålands Tapsan kanssa siinä samaa mieltä, että suurin osa espanjalaisten ravintoloiden tarjoamasta ruoasta on epäterveellistä (liikaa eläinrasvaa ja suolaa) sekä mautonta (liian vähän erilaisia mausteita, tuskin muita yrttejä kuin silkopersiljaa). Pihvit ovat usein sitkeitä ja lisäkevaihtoehdot vähissä. En jaksa ymmärtää esimerkiksi vetisen purkkiparsan tai purkkiherneiden käyttöä maassa, joka pursuaa tuoreita kasviksia. Toisaalta en ole vielä osunut ravintolaan, jossa olisi ollut esimerkiksi punajuuresta, bataatista, kyssäkaalista tai palsternakasta tehtyä lisäkettä, vaikka niitä on myynnissä kaikkialla. Edes maustettua tai kuorrutettua kukkakaalia ei ole lautaselleni eksynyt, joskus kyllä pelkässä vedessä keitetty lortti.

Tapaksia hehkutetaan, Ne ovat cocktailpalan kokoisia,sinänsä hyviä huikopaloja, jotka sopivat viinilasillisen kanssa, mutta kuka niitä nyt aterian verran söisi. Tuskin ainakaan Ålands Tapsan -tyyppinen urheilija, joka on ilmeisesti tarkka rasvan ja suolan määrästä.