Tata varten joku on

LINKKI

Ritacasanueva
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.08.2010
Kirjoituksia: 14
Vastauksia: 3416

innostunut ”laskemaan” niita siella Aurinkorannalla asuvia suomalaisia.

Toki ensi vaiheessa haluamme viedä suomalaisyhteisöön suomalaistuotteita, mutta jatkossa meillä on tavoitteena löytää laajempiakin markkinoita Etelä-Euroopan alueelta.

Ajattelisin etta jos haluaisin ”myyda” itseni lapi jollakin tuotteella taalla
Espanjassa ja haluaisin aloittaa ensin ulkolaisista niin en rajoittaisi sita yhteen kansalaisuuteen.

Jostain syysta monet Suomalaiset lahtevat hyvin kevyin rahkein Espanjaa valloittamaan. Onkohan Suomessa sellainen kasitys etta taalla ei ole mitaan virallisia velvoituksia yritysta koskien?

Voi olla ehka vaarin expressoitu tama ajatus toimittajan kannalta mutta kauppalehden artikkeli antaa ymmartaa etta mennaan kun mennaan ja saa sitte nahda mita tapahtuu????Ompahan aianakin kayty???

–?Kaikki on mahdollista. Meillä on positiivisia esimerkkejä siitä, kuinka yritys on kansainvälistynyt kun se on saanut avattua uusia markkinoita. Toki tässä on riski, että kansainvälistyminen ei onnistuisi. Mutta näin ollen ei ainakaan voi sanoa, etteikö olisi yritetty, sanoo Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä.

Ei kylla tulisi kukaan talla idealla kansainvalistamaan minun firmaa.Lototahan saa joka viikko ja jos tulloo niin tulloo ja jos ei niin ainakin on yritetty.

Puhumattakaan kielitaidosta.

Ulkolaisille suomi,ruotsi,englanti ja tai saksa olis ihan ehdoton myyntimarkkinoita ajatellen.

Pakkoruotsista on myos paljon hyotya Espanjassa.Silla tulee hyvin toimeen myos muitten Skandien kanssa.

Tama nyt sitten on taas minun henkilokohtainen mielipide.