Tästä sivustosta…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Tämä sivu…. Tästä sivustosta…

LINKKI

fupu
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.01.2007
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 40

Täällä ilmeisesti epäillään, että Orkki on vain aurinkorannikonsuomalaisten (voiko sitä sanoa noin hankalasti?) sisäsiittoinen foorumi.

No, omasta puolestani voin todeta, että Orkki on ollut itselleni tärkeä tiedonlähde Espanjaan liittyvissä asioissa. Muun muassa residenciat ja NIE:t ovat selvinneet täällä.

Nuorena ihmisenä (24v) olen myös iloinen siitä, että täällä voin nimenomaan päästä sisäsiittoisuudesta ja keskustella itseäni vanhempienkin ihmisten kanssa, joilla on lisäksi sama kiinnostuksen kohde, Espanja.

En ole koskaan käynyt Aurinkorannikolla, tämän vuoden vietin Madridissa, joten sekin lienee tukee mielipidettäni Orkin ei-sisäsiittoisuudesta (sanahirviöitä pukkaa…) Sopallakaan en ole käynyt, mutta se kuulostaa mukavalta tapaamiselta. Kyllä ulkomailla asuessa on ihan piristävää olla välillä supisuomalaisessa seurassa ja ruotia maailman menoa. Ei se tarkoita, että ei haluta kansainvälistyä.

Verkkosuunnittelun (lähes-)ammattilaisena voin myös antaa palautetta itse sivustosta, jota keskustelun aloittanut arvosteli sekavaksi. Ei, sekava se ei ole. Värejä on käytetty hillitysti ja ne ohjaavat käyttäjää. Navigointi on selkeää ja loogista. Keskustelufoorumi lienee jonkun valmiin softan päälle tehty ja selkeän jaottelun ansiosta toimii hyvin. Hakua en ole käyttänyt, koska olen löytänyt muutenkin tarvitsemani.

Eli: Kritiikkiä saa ja pitääkin antaa, mutta henkilökohtaisesti haluaisin kuulla perusteluja mielipiteille. 😉