Tässäpä pelimiehen taktiikka

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
maijako53 kirjoitti:

Mirlon laittama asunnon myynti-ilmoitus.
Ostettiin aikoinaan huoneisto, koska Meille sanottiin vuokrauksen olevan tyhmää. Oma on aina oma ja siitä pidettiin kiinni. …. Hyvin on omassa pärjätty jo 15 vuotta, eikä ole tarvinnut edes paikallista kieltä opetella. Nyt halutaan jostain kummansyystä muuttaa vuokralle.

Tilanne 15 vuotta sitten taisi olla vähän toinen kuin nyt. Silloinhan oli vielä hillitön ostokiima päällä, kiinteistöbuumi menossa ja halpa isännätön raha piti huolen nollaa lähestyvästä työttömyysprosentista ja ikuisesta arvonnoususta….

Nyt on vähän erinäkymät. Euvostoliitto on kriisissä eikä loppua näy. Pölhökustaat on meillä näistä asioista päättämässä.

Jos nyt kaikesta huolimatta ostaa, niin pelikuvio:

Laina paikallispankista Espanjasta, mieluiten kiinteä korko 5-10 vuotta. Tulot muualta, Espanjan ulkopuolelta, esim Saksa/Suomi/Ruotsi/Norja/UK ok.

Sitten vaan odottelemaan, että ”paisti kypsyy”. Mikään kiire ei kyllä ole em. reseptiä noudattamaan. Nousua ei ole näköpiirissä. Em. pelikuviokin perustuu enemmän siihen, että jossain vaiheessa inflaatio lähtee laukkaamaan ja Euvostoliitto (tai ainakin yhteisvaluutta euro) hajoaa. Tällöin on vahva positio omistaa Espanjasta otetulla kiinteäkorkoisella lainalla kiinteää omaisuutta, jota makselee sitten uuspesetan ulkopuolelta tulevalla vahvan valuutan kassavirralla. Naurattaa koko matkan pankkiin em. ekvaatio.

Tai sitten tekee kuten maijako53, että asuu vuokralla ja suorittaa inflaatiosuojauksen omistamalla laadukkaita pörssiyhtiöitä. On vapaa kuin taivaanlintu. Melkein kuin freesoul 😉