Tässäpä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Marina
Marina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.08.2006
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 321

OC kirjoitti:

”Kuka tahansa saa tulle mukaan ja sanoa mitä tahansa. Johan sen järkikin sanoo.
Vai sanooko? Jos ei, niin sano sitten edes sinä. Ja jos et tykkää, niin älä
sitä maailmalla kailota vaan huutele suoraan tänne.
Turhaa tuolla muilla keskusteluareenoilla on meitä haukkua,
kun sen voi tehdä täällä niin, että tulee suoraan perille.”

Niinpä aion nyt tehdäkin.

Minua alkoi tökkimään se, että yhdestä kirjoittajasta, vaikkakin verbaalisesti ja muutoinkin lahjakkaasta ollaan tekemässä (ehkäpä leikillään) pyhimystä, jota muu seurakunta kumartelee ja että ollaan jopa perustamassa VIP-osastoa, jossa vain harvat ja valitut pääsevät nauttimaan sanan helmistä, joita ei kaikille sioille jaeta.

Ajattelinkin vähän mellastaa hiekkalaatikollanne ja heitellä hiekkaa. Se, että liitin mukaan linkin S24-sivustolle, ei merkitse sitä, että hyväksyisin tällaisen puskista ampumisen. Satuin huomaamaan paria päivää ennen otsikon selaillessani S24:n Rantalomat-Espanja-osiota ja olin luonnollisesti utelias kirjoitusten sisällöstä. Tämä Suomi 24-foorumi ei kuulu suosikkeihini ja liikun siellä hyvin harvoin. Ja jos kirjoitan jollekin muulle plazalle, teen sen aina rekisteröityneenä, vaikkakin eri nicillä kuin täällä Orkissa.

Joskus kesä – heinäkuun vaihteessa kirjoitin Pulinaboxiin Ahvenanmaalle tekemästäni pienestä matkasta, mutta eipä kukaan vaivautunut sitä kommentoimaan millään tavalla, vaikka matkalla sattui ikäväkin tapaus. Nähtävästi en osannut kirjoittaa siitä kyllin viihdyttävästi. Ja eihän se liittynyt millään tavalla Espanjaan. Sen sijaan näkyi olevan paljon mielenkiintoisempaa lentokoneiden lentely kattojen yllä. Sitä en osannut arvata, sillä täällä niitä lentelee useinkin, kun asumme aika lähellä lentokenttää, mutta nämä koneethan eivät lennä Espanjassa.

Huomenna menen muutoin Seinäjoelle kesäteatteriin katsomaan Kaunista Veeraa, jota näyttelee Tamara Lundin tytär Maria, mutta en aio ikävystyttää teitä kertomuksellani.

Nytpähän olen ilmaissut suoraan mielipiteeni ja voitte ruveta mäiskimään minua porukalla turpiin! Se nyt ei paljon minua hetkauta, vaikkakin olenkin Espanja-fani. En ole kuitenkaan muuttamassa Aurinkorannikolle enkä minnekään muuallekaan. Olen vain pelkkä matkailija ja en edes ole vielä harkinnut, onko seuraava matkakohde Espanjassa vai kenties esimerkiksi Kreikassa, Italiassa tai Portugalissa.