Tässä jotain, jos haluat

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset No mitäs nyt tehrään? Tässä jotain, jos haluat

LINKKI

la luz
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.10.2008
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 277

Tässä jotain, jos haluat laittaa paikannimiä muistilistaan 😉

Shoppailijalle löytyy sopattavaa Málagan keskustasta vaikka kuinka ja paljon. Kartta käteen ja suunnista keskustan pääkävelykadulle Calle Larios, jonka varrelta löytyy desing-putiikkeja ja ”tavallisiakin” kauppoja. Viereisen,Calle Nuevan varrella on reilu kymmenkunta kenkäkauppaa ja vaateliikkeitä. Calle Granada kiemurtelee vanhan Málagan läpi Plaza de la Mercedille ja sen varrella on myös pieniä liikkeitä, jotka myyvät monenlaista tavaraa. Samalla ostosreissulla näkee sitten Málagan keskustaakin 🙂 Café Centralissa on mukava ottaa päiväkahvit ja istuskella kaupungin sydämessä hetkinen. Se sijaitsee Plaza de la Constitutionilla, Calle Larioksen päässä. Lapselle rattaat mukaan kaupungille!!!

Ostoskeskuksista mainitsen Plaza Mayor A7 moottoritein varrella (IKEAn takana). Málagan päärautatieasemalla Maria Zambranolla on myös suuri ostari. Sinne pääsee kätevästi suoraan Fuengirolasta junalla. Centro Comercial Rosaleda on Málagassa. C.C Miramar Fuengirolassa, C.C La Cañada Marbellassa.

3-vuotiaan äitinä suosittelen yksinkertaisia (ja ilmaisia) asioita lapsiperheille. Rannalla oleilua (sään salliessa) pienen, puhallettavan uima-altaan ja aurinkovarjon kanssa (+hiekkasankot ja lapiot jne.) Liikkumismahdollisuuksien mukaan kannattaa myös käydä luonnonvaraisilla rannoilla Nerjassa ja hiekkadyyneillä Marbellassa. Ero turistirantoihin on huomattava! Jokaisesta rannikon kylästä löytyy rantabulevardi Paseo Marítimo, jonka varrella on yleensä leikkipuistoja tai muita aktiviteetteja lapsille.

Benalmádenassa on suuri puisto Parque de la Paloma jossa vilistää vapaana kukkoja ja kanoja sekä kaneja. Aidattuna on myös joitain eläimiä.

Teemapuistoista 3-vuotiaalle mukavia ovat mainitsemasi Fuengirola Zoo, Benalmádenan Selwo Marina sekä myös Tivoli. Tivolissa löytyy muutamia laitteita joihin sen ikäinen voi mennä yksin, mutta useimpiin laitteisiin täytyy aikuisen mennä mukaan!

Hauskaa lomaa ja tervetuloa Aurinkorannikolle!