Tässä jotain aluksi: Ensin

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Tässä jotain aluksi:

Ensin ollaan sivulla, jossa on allekkaisia kommentteja.

[click] ’Reply’ = Vastaa tähän kirjoitukseen.

[click] ’flag this’ = Ilmoita hyvän tavan vastaisesta kommentista ylläpidolle!

[click] ’Quote’ = Vastaa tähän kommenttiin siten, että kyseisen kommentoijan teksti kopioituu vastauksesi mukana.

Nyt sitten ollaan ”Reply to comment” -sivulla:

[click] ’pieni keltainen pallonaama’ = Lisää pallonaama kirjoitukseesi, vilkkuvan kursorin osoittamaan paikkaan. Eli näin 🙂 🙂

[click] ’Add image’ = Lisää kommenttiisi kuva; joka toki täytyy ensin ”uploudata” palvelimelle sinun omalta koneeltasi.

[click] ’PREVIEW’ = Esikatsele miltä kommenttisi näyttää lopullisessa muodossa, ennen kuin olet sen lähettänyt julki. Tässä vaiheessa voit vielä perua koko homman klikkaamalla sivun kiinni, tai sitten vain palaamalla orkkiin, vaikkapa mustaa navigointipalkkia klikkailemalla.

[click] ’SAVE’ = Julkaise kommenttisi orkissa.

Kirjoittamasi kommentti on nyt siis julkaistu. Jos kuitenkin huomaat, että kirjoititkin jotain aivan muuta kuin olit tarkoittanut, voit vielä korjata asian, jos siis vastasit jonkun aiempaan kommenttiin.

Kirjoituksesi alalaitaan ilmestyi nyt myös ”hyperlinkki” ’Edit’, joka näkyy vain sinulle, ja jota klikkaamalla pääset vielä muuttamaan kommenttiasi. Huomaa kuitenkin, että jos joku toinen ehtii vastata kirjoitukseesi, et sen jälkeen enää pääse editoimaan omaasi.

Jos sitten taas aloitit uuden säikeen, et silloinkaan pääse sen ensimmäistä kirjoitusta editoimaan (joka on ihan tyhmä ominaisuus), vaan sinun täytyy tehdä korjaus vastaamalla itsellesi.

P.S. Ihmettelenpä kyllä, että miksi tällaisia tai jotain vastaavia neuvoja ei voitaisi julkaista myös ”Reply to comment” -sivulla, tai jotain.