tasataan toki

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
kojo kirjoitti:

Muistutan vain miehistä, jotka ovat maailman sivu kylväneet siementään sinne tänne. Ja menettäneet muistinsa, kun lapsenruokkojuttuja on selvitelty oikeudessa. Nämä miehet eivät ole kantaneet mitään huolta lastensa kasvatuksesta eikä usein vähätuloisina (ainakin esittävät sitä) elatusmaksuistakaan.

Eli kyllä hoivavietti on ihmisen mukaan, ei välttämättä sukupuolen mukaan. Meillä miehillä vain tahtoo olla tuo leimaamis- ja retosteluvaihde liikaa päällä.

Toki on näin, mutta mielestäni tuo on sellainen seikka, jonka pitäisi jo nykyään olla jokaisen aikuisen ihmisen tietoisuudessa, joten en ajatellut tässä kohdunvuokraus-asiassa, josta mielipiteeni kirjoitin, puuttua erityisesti juuri siihen.

Jos kirjoittaisin kaikista tietämistäni maailman epäkohdista ja niiden verrannollisuudesta samaan kommenttiin, mentäisiin jo esseen puolelle, ellei peräti kirjalliseen tuotantoon.

En kuitenkaan missään tapauksessa hyväksy sitä, että mies pyörii ympäri kyliä siitossonnina ja jättää sitten jälkeläiset ja heidän äitinsä oman onnensa nojaan. Munat pois sellaisilta.

En myöskään maalaa tässä hoivaamisviettiä mitenkään juuri vain ja ainoastaan naisten perusominaisuudeksi (muutoinhan ei perheitä varmaan olisi olemassakaan, ja ihmiset eläisivät kuin tiikerit), mutta siltikin olen sitä mieltä, että kohtuaan ”ulosvuokraavat” naiset ovat henkisesti epästabiileja ja näin ollen, jos tuo ominaisuus on geneettistä, he tahtomattaan siirtävät ei toivottuja piirteitään myös synnyttämiinsä lapsiin.

Mitä tulee mainitsemaasi miesten ”leimaamis- ja retosteluvaihteeseen”, en oikein saa tolkkua siitä, mitä tuolla tarkalleen tarkoitat. Kyllä minun mielestäni naiset osaavat olla aivan yhtä tyhmänylpeitä kuin (me) miehetkin.