Tarkoitinkin tätä viimeisen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Mitä PAKKOJA Espanjassa? Tarkoitinkin tätä viimeisen

LINKKI

Lumenluoja
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.02.2010
Kirjoituksia: 55
Vastauksia: 1489
kojo kirjoitti:

Lumenluoja kirjoitti:
”Onko sinulla kojo muuten käsitystä miksi tämä teekutsu-liike alunperin käynnistyi? Saattaisi tämäntyyppiselle toiminnalle olla tarve esimerkiksi Suomessa. Ihan sen tähden, että (poliittisiin) keskusteluihin tulisi edes yksi riippumaton lähestymistapa.”

Tea Party Movement otti nimensä 200 vuotta sitten Britannian teeveroa vastustaneilta amerikkalaisilta, mutta nykypäivänä se käynnistyi patakonservatiivien korvien välissä vastustamaan Obaman terveydenhoitouudistusta ja laman jälkeisiä elvytyspaketteja. Yksi liikkeen suuria ajattelijoita on Sarah Palin.
Teekutsulaisen ajattelun mukaan jokainen on kohti auringonlaskua Marlborough hampaissa ratsastava oman onnensa seppä, ja köyhät joutavat kuolemaan vaikka sairaalan ulko-ovelle ellei heillä ole yksityistä sairausvakuutusta.

Ja tätä Lumenluoja nimittää riippumattomaksi lähestymistavaksi ja toivottaa tervetulleeksi Suomeenkin. Älä vain enää käy ilmaisessa terveyskeskuksessa itsekään, siellä voidaan rokottaa sinut huomaamattasi viherterroristiksi.

presidentinvaalien alla aloitettua kutsuttelua. Ja tuskin Sarahia voi kutsua suureksi ajattelijaksi vaan pikemminkin kepillä ohjattavaksi seuraajaksi, joka on lähempänä totuutta. Teekutsujen vastavoimaa tarvittiin ehdottomasti, koska muuten olisi puuttunut jo fysiikasta tuttu termi ”vastavoima”. Suomessa kun tätä vastavoimaa ei oikein enää löydy kuin PStä, jotka nekin syyllistyvät rähisemään tuhan paljon, niin sellainen ajattelijoiden ompeluseura olisi pystytettävä hetimmiten. Konsensus ajaa Suomen perikatoon. Mutta ajakoon sitten vaan.

Ai sinä olet sitä porukkaa joka käy ”ilmaisessa” terveyskeskuksessa? Minusta se on vain lähes maksuton kävijälle – mutta kallis se on maksajalle. No voi tämän näinkin ajatella – varsinkin ne, jotka eivät veroja maksele jne. ja vain käyttävät palveluja.