Tarkennuksia Vanhalletytölle

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Tarkennuksia Vanhalletytölle

LINKKI

pentti52
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.06.2010
Kirjoituksia: 16
Vastauksia: 397

Sinä Pentti52 olet oikein kunnon perussuomalainen.
Et náe mitáán vikaa missáán, kaikki on suomessa hyvin ja muualla vain xittua.(lottovoitto)

En ole kunnon perussuomalainen. Olen vain suomalainen. Näen vikaa – ikävä kyllä – enemmän sinussa kun heittelet perustelemattomia juttuja tänne.

Ja kun tállainen on asenne, niin mitáán muutosta ei koskaan saadaa aikaan, ei edes keskustelua siitä, olisiko asioissa parantamisen varaa.”Suomi on hyvä maa moniin muihin verrattuna”. Niin on, ja riippuen vertailijan omista arvoista, voi sijoitus olla toinenkin. Tämákin on arvokysymys.

Kyllä Suomessa on monissa kohdin parantamista. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä että Suomi on hyvä maa useimpiin maailman maihin ja valtioihin verrattuna. Ja se kestää vertailun lähes millä mittarilla tahansa.

Tuo on ”pannaan pää pensaaseen”-asenne kun sanot, että mollaan suomea. En minä sitä mollaa, otan vain náitä juttuja esille. Ja sinä taas tahdot ohittaa kaikki negatiiviset asiat ihan kuin se pupu, joka menee puskaan piiloon. Tämä pupu-asenne on juuri se asenne, jonka kaikki maailman vallanpitäját haluaisivat alamaisillaan olevan. Se náes takaa heille toimintarauhan.

Kyllä sinun asenteessasi on kehittämisen varaa. Ei minun pääni ole pensaassa, seuraan yhteiskuntaa ja sen ilmiöitä paikan päällä. Sinä heität juttua Malagan takaa ja todellakin mollaat Suomea ja Suomen asioita. En ole väittänyt että Suomessa kaikki asiat olisivat hyvin. Tapa jolla otat asioita esille on asenteellinen ja erittäin negatiivissävytteinen. Toivoisin asioiden tasapuolista ja perusteltua käsittelyä.

Sanot myös:
”On kyse myös valinnoista, kuten edellä jo viittasin. On kyse myös resursseista; eli siitä paljonko kansakunnan varoja halutaan ohjata rikosten selvittelyyn. Viime aikoina poliisin voimavaroja on jatkuvasti vähennetty, mikä tietysti vaikuttaa niiden selviämisprosenttiin.”

Sinä näköjään hyväksyt támän resurssien supistamisen. Ja uudelleenohjaamisen. Niin ettá jatkossa suomen poliisi tutkii aina vain pienenmmán osan rikoksista ja keskittyy liikenteen valvomiseen ja ylinopeussakkojen kirjoittelemiseen. Ok, valintahan tämákin on ja luultavasti kaikki rikolliset ovat oikein mielissáán siitá. Onko sinullakin muuten intressejá sillá suunnalla kun näin tyynesti suhtaudut poliisin resurssipulaan??

Olenko minä viestissäni hyväksynyt resurssien supistamisen ? Ja resurssien kohdistamisen liikennevalvontaa ? Sinähän kirjoitat aivan omiasi ! Jos se minusta olisi kiinni, minähän lisäisin resursseja ! Et näköjään raivoltasi ole lukenut viestiäni. 🙂

Ja noista selvitetyistá rikoksista vielá; sanot ettá ”Helsingissä henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia selvitettiin v. 2010 yhteensä 4.382 kappaletta. Poliisin tietoon tulleita henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia oli vastaavana aikana 6.783 kappaletta.”

Siis Helsingissákö näin paljon vákivaltarikoksia yhden vuoden aikana?? Vai luitko tilastoa väárin??

En ole lukenut tilastoja väärin. Ethän sinä nyt vain kuvittele, että siinä luvussa kaikki murhia ja tappoja on ? Henkeen ja terveyteen liittyviä rikoksia on lukuisia ja mainitsinkin, että esim. lievät pahoinpitelyt nostavat tilastolukuja. – Kun sinä tunnut niin kovin arvioivalta näistä Suomen luvuista, niin voisitkos esittää lukuja Malagasta tms. alueelta Espanjasta. Laittaisit luvut vaikka omaisuusrikoksista. Olisi mielenkiintoista luettavaa, luulisin.

Laskutoimituksen perusteella selvittämáttä jäi vuoden aikana 6.783 – 4.382 = 2.401 vákivaltarikosta. Kymmenessá vuodessa samalla selvitystasolla kertyy jo 24.010 selvittämátöntä väkivaltarikosta ja luultavasti paljon enemmánkin, jos ei ole poliiseja niitá tutkimassa.

Et todellakaan lukenut viestiäni kunnolla. Rikoksen tapahtuessa selvittely tapahtuu myöhemmin. Siksi luvut eivät vastaa toisiaan. Huomattava osa esim. pahoinpitelyrikoksista on lieviä, toisin sanoen, joku räyhääjä on pantu järjestykseen ja saanut samalla järjestysmieheltä mustelman ja pahoittanut siitä mielensä ja tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Námá ”selvitetyt” ovat ilmeisesti niitá humalaisten válisiá tappeluita, jotka jo Iltalehti on selvittányt. Ja loput on sitten niitá ”oikeita” tappoja ja murhia, joita ei koskaan saada selville. Kuten vaikkapa sen miljonááriáidin miehen murha, Auerin tapaus, Tampereella tapettu kiinalaisnainen jne.

Jaahas, taas viittaat tietolähteeseesi, Iltalehteen. Sehän on luotettava ja puolueeton tietolähde. Tosiasiassa Iltasanomat ja Iltalehti yms vastaavat julkaisut kalastelevat vain lukijoita ja julkaisevat juttunsa levikkiänsä silmälläpitäen. Iltalehti ei todellakaan selvitä kaikkia rikoksia, ei edes kaikkia humalaisten välisä tappeluita.
En viitsi sinua ryhtyä opastamaan siitä, mitä rikoksia luetaan henkeen ja terveyteen kohdistuviin rikoksiin. Tiedän ne vuosia asiaan perehtyneenä hyvin tarkkaan. Lakikirjan selaaminen kohdaltasi auttaisi asiaa. Siitä Rikoslain kohdalta alkaen.

Sinunko hyvä Vanhatyttö oli vaikea löytää Tilastokeskuksen sivuja internetistä ?
Tässähän se linkki on:
http://www.stat.fi/
Sieltä täytyy hieman navigoida, mutta kyllä sieltä taulukot löytyy. Ja jos ei löydy, googleta ”tilastokeskus” Siellä on myös paljon muutakin hyödyllistä tietoa. Suosittelen käyttämään, jotta puheenvuorosi saisivat hieman enemmän perustetta.

Ja pistápä toimiva linkki:

Server.MapPath() error ’ASP 0171 : 80004005’

Missing Path

/Dialog/Saveshow.asp, line 372

The Path parameter must be specified for the MapPath method.