Tarkennetaan

LINKKI

Oikka
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.10.2011
Kirjoituksia: 18
Vastauksia: 91
Ritacasanueva kirjoitti:

osin samaa mielta Kojon kanssa; nykyihminen ei huuda, tiuski eika uhkaile.

En kylla sanoisi tata kayttaytymista ”suureksi egoksi” vaan neuvottelu taitojen puutteeksi.

Aina asioitaessa ”virkailijoitten” kanssa sielta loytyy myos antipaattisia ja huonoa asiakas palvelua antavaa henkilokuntaa mutta kylla asiakkaatkin osaa olla pottumaisia.

Taas se on totta etta suuri osa ihmisista (esim. suomalaiset elakelaiset )ei osaa toimia viela netin kanssa niin etta saisi siita asioitten toimittamiseen hyvan hyodyn.

Ja asioidessa henkilokohtaisesti , vaikkakin puhelimen kautta, monille tulee tunne etta asia menee jotenkuten perille.

Voin takuu varmasti sanoa etten heitä ensimmäistä kiveä asioidessani virastoissa tai missään muuallakaan. Mutta jos keskustelu menee vastapuolen aloitteesta siihen että aletaan asiakasta syyllistämään tai jopa väittämään ettei puhu totta, en usko jokaisen asiakkaan nielevän sellaista, en ainakaan minä. Ai’emmin toin esille että ”tämä on jäävuorenhuippu” asian kokonaisuudessa. Täytyykö syyttömän kuunnella tyynesti vastapuolen antaessa lausuntoja millainen on virheen oikaisua hakeva henkilö, ja ennen kaikkea epäillä asiakasta? Luulen, en ole varma, mutta eiköhän eri ammattikunta kysele ja tee tutkimuksia jos on aihetta epäillä jostakin asiasta?
Olen aina ollut sitä mieltä että tuleen täytyy vastata tulella. Minä heitän diplomaattisuuden kyseisissä tapauksissa basuuraan,koska ensimmäisen kiven heitti ensimmäisenä vastapuoli, en minä.
Me suomalaiset olemmekin suurimalta osin sellaisia ettemme saa sanottua sitä mitä ajattelemme. Myöhemmin sitten maristaan, valitetaan, itketään jne, ettei tullut sanottua. Onneksi osalla on ”munaa” ottaa asia heti käsittelyyn ja toimia jos tarve vaatii ja löytyy edellytykset.