tarkempia tietoja

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748
juana kirjoitti:

neljä kuukautta vanhat labrador-mix sisarukset etsivät kiireisesti kotia! hoidossani on kaksi orpoa koiranpenuta ja olemme lähdössä matkalle parin viikon päästä. pentuja on kaksi, tyttö ja poika, syntyneet noin 1.1.11. rokotettuja, kaikinpuolin terveitä ja aivan ihania! molemmat oppivat nopeasti perheen tavoille ja ovat leikkisiä mutta rauhallisia pentua. tervetuloa katsomaan!
ps. meillä on myös kaksi aikuista (äiti ja tytär) espanjan lammaskoiraa vailla kotia. oikein mukavia karvaturreja hekin. molemmat leikattu ja steriloitu. soittele puh 697248202.

Mikä tuommonen rotu kuin ESPANJAN LAMMASKOIRA on? En onnistunut löytámáän vaikka kuinka etsin.

Laitapa valokuvat tánne orkkiin, ehkä sitten joku innostuisi. Varmaan aika moni muukin kuin minä haluaisi tietáá, millaisesta koirasta on kyse. Ja tuo labrador-mix ei myöskáán valaise oikein paljon, kuinka paljon ne ovat mix, 50+50? Ja miká se toinen osapuoli on? Nämähän ovat ratkaisevia kysymyksiä; koko, odotettavissa oleva luonne ym. rotuominaisuudet. 🙂

Tuo labbis kiinnostaisi muuten minua, mutta valitettavasti olen itse láhdössä tánäán ja palaan kotiin kahden viikon kuluttua. Jos asia on vielá silloin ajankohtainen, voitais keskustella. Siitá tytöstá.